Laihduttaja-Tane: Minusta katosi kahden joulukinkun verran rasvaa

Studio55.fissä on seurattu kevään ajan yhteensä kymmenen yli viisikymppisen laihdutusurakkaa. Tauno "Tane" Malola vetää nyt yhteen viimeisessä päiväkirjassaan kokemuksensa laihdutustaipaleelta.

Kiitos Keventäjät!

15.5. Golfkentältä otetusta kuvasta puuttuu 15 kiloa, eli kahden joulukinkun verran ylimääräistä rasvaa. Maaliskuun alussa aloitetun Keventäjät-testiryhmäläisyyden tavoitteeksi asetin 19 kg painon pudotuksen, tavoite saavutetaan toukokuun loppuun mennessä.

Kolmen kuukauden testijaksolla olen opetellut, en kaikkea mutta paljon, kaloreista ja painonhallinnasta. Kenkieni nauhat solmin seisaaltani, kävelen portaat ylös hengästymättä, pyöräilen 15- 30 km saunalenkkinä, jne...

Jäsenyyteni Keventäjissä jatkuu vielä muutaman kuukauden, ja jatkotavoite on 92 kilon elopaino, joka 186 cm pitkälle eläkepapalle lienee ihan kohtuullinen. Jatkossa huomio tulee kiinnittää lihasten kiinteyttämiseen ja kaksi numeroa liian suuren vyötärönahan kutistamiseen, tässä haastetta kesäksi.

Keventäjät-ohjelmalla onnistuin siinä missä aiemmin epäonnistuin, päiväkirjaseuranta, ammattilaisten ohjeet ja yhteisön haasteet ovat olleet dynamiittiä kiloilleni. Ryhmässä keventäminen ei anna anteeksi lipsahduksia, ja koska pyrin aina pitämään sen minkä lupaan, ei epäonnistumiselle ole ollut sijaa.

Mikko Alatalo riimitteli aikoinaan lauluunsa: ...suosittelen viimeistä mahdollisuutta, Smith & Wesson 38... Ylipainoisille löytyy toinenkin mahdollisuus, keventäjät.fi

Näillä opeilla, näillä kiloilla, kohti uutta maailmaa !

Tauno T Malola

Lue myös Tanen aiempia kertomuksia laihduttamisesta:

Lue myös:

    Uusimmat