Laihduttaja-Tane: Tällä harjoituksella nousee sappi kurkkuun

Studio55.fissä seurataan kevään ajan yhteensä kymmenen yli viisikymppisen laihdutusurakkaa. Tauno "Tane" Malola kertoo nyt päiväkirjassaan kokemuksiaan ensimmäiseltä painonpudotuskuukaudelta.

Kuntoiluvälineet kotona ?

Keventäjä-Ari kirjoitti hankkineensa edullisia apuvälineitä tavoitteen saavuttamiseksi, kuntopyörä 30 €, käsipainot ja vatsapenkki 18 € jne... Hyvä näin ja onnea Arille jonka vauhti on myös tavoitteen mukaista.

Katselin vapaa-ajan asunnollamme rantaan johtavia portaita, eikö tässä ole maksuton porrasrata. 30 metrin kiihdytys laiturilta > 19 askelmaa ja välikiihdytys 8 metriä > 13 askelmaa ja palauttava kuusi metriä tasaisella. Tämä toistettuna viidesti nostaa sykkeen 190 tasolle, aluspaita kastuu hiestä ja suussa maistuu sappineste.

Tästä on hyvä aloittaa vauhti- ja teholiikunta, tuli vaan tämä aprillipäivän jälkeinen lumisade, jossa rata päätyi 15 cm lumikerrokseen.

"Vaikka takatalven lumi sen ensi-innon vei, siitä masennettu ei, seitsemän kertaa seitsemän siitä sisu aivan suunnaton; vain noussut on..."

Ei muuta kuin vaatetus kelin mukaan ja portaita ylös.

Viikko sitten saimme lukea iltapäivälehdestä että Raakel Lignel on laihduttanut vuodessa 50 kg. Kauhistuksen kanahäkki, sehän tekee kilon jokaiselle viikolle, kun poistetaan juhannus- ja jouluviikot, jolloin kevennys olisi lähinnä pyhäin häväistys. Tästä kevennyksestä Raakel ansaitsee 50 papukaijamerkkiä ja pullon kevyt-jaffaa.

Nicke Lignel hurmasi Suomen sinkku-naiset Tanssii Tähtien Kanssa tiukalla pepullaan, nyt toivoisin Raakelin osallistuvan samaan kisaan upealla vartalollaan, kyllä niillä säärillä ja hymyllä mennään heittämällä finaaliin.

Pääsiäinen koettelee

Oma vartaloni ei vielä kelpaa Tanssii Tähtien Kanssa karkeloihin, piakkoin olen toki valmis tanssii tahtiin humpalle, kunhan tuo kumppanikin sen huomaisi. Tavoitteesta on 10 kiloa pois ja yhdeksän jäljellä toukokuun loppuun mennessä, täsmällisesti tämä tarkoittaa kilo viikossa + yhden extra-kilon loppurutistus.

Pääsiäinen tulee olemaan koettelemus. Rouva tilasi Lemiltä karitsan Säräpaistin, säräliemen ja kuuluuhan siihen Lemin punaiset perunatkin, että voisimmeko siirtää Pääsiäisen heinäkuulle? Miten voisi nauttia Säräpirtin karitsanpaistista ilman Chileläistä Tarbaca' La Cuesta Cabernet Sauvignon Syrah -viiniä, ei muutoin kun siirtämällä Pääsiäisen heinäkuulle, että siitä sitten kalenterit uusiksi.

Tästä olisi sekin hyöty, että voisimme ajaa nastarenkailla lähes koko kesän, nythän asetus sanoo että nastarenkaat tulee vaihtaa pääsiäisen jälkeisenä maanantaina ellei...

Kaksi viikkoa sitten lupasin palata väittämään: "Lihavat on lepposia..." Ei ne kuulemma olekaan ainakin jos uskomme pullukoita angry bird -lintusia.

Näillä mennään kohti satasta !

Lue myös Tanen aiempia kertomuksia laihduttamisesta:

Lue myös:

    Uusimmat