VIDEO: Suuri seksikeskustelu: Ensitreffit-asiantuntijat vastasivat lukijoiden kysymyksiin!

Ensitreffit alttarilla -asiantuntijat vastaavat lukijoiden kysymyksiin suorassa nettilähetyksessä.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntijat ovat jälleen tehneet kovan työn valitessaan yhteensopivia pareja, joiden elämänvaiheita seurataan AVA-kanavalla 6. syyskuuta alkaen.

Kolmannella kaudella Ensitreffit-parien taivalta seuraavat uudet asiantuntijat, joiden tietotaitoa myös MTV.fin lukijat pääsivät nyt hyödyntämään.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman uudet asiantuntijat Tony Dunderfelt ja Elina Tanskanen vastasivat MTV.fin suuressa seksikeskustelussa lukijoiden lähettämiin kysymyksiin. Kysymyksiä kerättiin ennakkoon noin viikon ajan ennen liveä nettilomakkeen kautta.

Katso videolta suuri seksikeskustelu -lähetys!


Tutustu asiantuntijoihin

Tony Dunderfelt

Tony Dunderfelt, 60, on yksi maamme arvostetuimmista tietokirjailijoista. Hän on myös psykologi, parisuhdeasiantuntija sekä konsultointi- ja kustannusyhtiö Dialogia Oy:n toimitusjohtaja.

Dunderfeltin mukaan parisuhderakkaus voidaan jakaa kolmeen tärkeään osa-alueeseen: läheisyyteen, vetovoimaan ja seksuaalisuuteen.

Elina Tanskanen

Ohjelman toinen asiantuntija Elina Tanskanen, 39, on koulutukseltaan erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), logoterapeutti (LTI) ja yhteiskuntatieteiden maisteri. 

Tanskasen kokemuksensa mukaan kumppanin valinnalla on suuri merkitys parisuhteen onnistumisen kannalta. Siksi on tärkeää löytää itselle sopiva kumppani, ja tämän vastuullisen tehtävän ovat ohjelman sinkut nyt jättäneet asiantuntijatiimin käsiin.

Vaikka seksikeskustelussa kysymyksiin vastaavat Elina ja Tony, nähdään Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa asiantuntijana myös Jason Lepojärvi.

Suomen Ensitreffit alttarilla starttaa kolmannen kauden AVA-kanavalla 6.9.2016.

Lue myös:

    Uusimmat