Ensitreffit alttarilla sai suomalaiset ensin raivostumaan, mutta nousi äkkiä suosikkiohjelmaksi – Elina Tanskaselta yllättävä paljastus ohjelman mieskatsojista

12:47
Ensitreffit alttarilla -hakijat vastaavat hakuprosessin aikana montaa kertaa samoihin kysymyksiin – näitä asioita heiltä kysytään

Ensitreffit alttarilla -ohjelma kirvoittaa paljon palautetta etenkin miehiltä, paljastaa asiantuntija Elina Tanskanen MTV Uutiset Livessä.

Kun Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta uutisoitiin ensimmäisen kerran Suomessa vuonna 2013, moni kauhistui ja piti ohjelmaa suorastaan loukkaavana avioliittoinstituutiota kohtaan. Nyt ohjelmasta pyörii MTV3-kanavalla jo kahdeksas tuotantokausi ja haku seuraavalle kaudelle on auki. Alkujärkytyksen jälkeen "Enskarit" on siis vuosien saatossa vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten suosikkirealityjen joukossa.

Ohjelmassa asiantuntijana nähtävä pari- ja seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen kertoi MTV Uutiset Livessä, että joka kerta, kun haku aukeaa, on halukkaita astelemaan sokkona alttarille useampi sata. Mukaan ohjelmaan pääsee joka vuosi vain muutama onnekas. 

Useammalla tuotantokaudella mukana olleen Tanskasen mukaan katsojilta on vuosien mittaan tullut runsaasti palautetta myös siitä, että ohjelmasta on ollut apua heidän omien parisuhteidensa kipukohtien selvittelyssä. Tanskanen sanoo kuulleensa, että pariskunnat katsovat ohjelmaa yhdessä ja keskustelevat jaksoissa käsitellyistä teemoista. 

Hän vahvistaa myös hivenen yllättäen, että Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tulee asiantuntijoille paljon kiitosta etenkin miehiltä.

– Jos minun pitäisi arvata, mistä tämä johtuu, tyttöjen kasvatus ohjaa ehkä enemmän ihmissuhdetaitojen huomioimiseen ja sitten taas poikia ei vastaavalla tavalla välttämättä auteta ymmärtämään ihmissuhdekiemuroita, Tanskanen pohti MTV Uutiset Liven haastattelussa syitä sille, miksi nimenomaan monet miehet tulevat kertomaan asiantuntijoille kokeneensa ahaa-elämyksiä ohjelman äärellä.

– Siinä saattaa olla jopa kasvatuksellinen elementti.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan hakevat vastaavat hakuprosessin aikana samoihin kysymyksiin useita kertoja. Mistä on kyse? Katso Elina Tanskasen haastattelu kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta!

Ensitreffit alttarilla tiistaisin kello 21 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja