Tässä ovat Ensitreffit alttarilla 2.0 -asiantuntijat

Ensitreffit alttarilla 2.0 -traileri 1:32
Tästä Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa on kyse

Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelman asiantuntijoina nähdään Essi Vauras ja Heikki Harju. 

Suosittu Ensitreffit alttarilla saa uuden sisarsarjan tänä syksynä. Uudessa Ensitreffit alttarilla 2.0 -parisuhderealityssä pariskunnat asuvat samassa talossa omissa asunnoissaan ja tapaavat toisensa säännöllisesti yhteisillallisilla ja asiantuntijoiden vetämillä rakkauskorjaamoilla.

Uusien asiantuntijoiden Essi Vauraksen ja Heikki Harjun valitsemat parit kohtaavat ensimmäisen kerran alttarilla, josta he pääsevät aloittamaan intensiiviset yhdessäolon kuukaudet. Tämän jälkeen he päättävät jatkavatko yhdessä vai onko edessä ero.  

Tutustu Ensitreffit alttarilla 2.0 -asiantuntijoihin:

Heikki Harju, parisuhdevalmentaja, ratkaisuvalmentaja, motivaatio-strategisti
Heikki Harju on toiminut valmennustyön parissa jo yli 15 vuoden ajan, joista viimeiset 10 vuotta parisuhdevalmentajana. Hän on myös ratkaisuvalmentaja ja motivaatio-strategisti. Hän järjestää esimerkiksi erilaisia parisuhdeviikonloppuja, joista saa ratkaisuja ja työkaluja erilaisten parisuhdeongelmien ratkomiseen.

– Asiantuntijana haluan tarjota pareille havahduttavia hetkiä, jotka vievät heidän ymmärryksen itsestään ja parisuhteista pintaa syvemmälle, Harju kuvailee tiedotteessa. 

Essi Vauras, seksuaaliterapeutti  
Essi Vauras työskentelee seksuaaliterapeuttina Helsingissä. Pohjakoulutukseltaan hän on filosofian maisteri ja valmistunut Sexpolta seksuaaliterapeutiksi. Essi uskoo aitoon kohtaamiseen ja ratkaisujen löytämiseen yhdessä. Työskentelyssään hän on empaattinen, mutta lempeän haastava.

– Asiantuntijana haluan tarjota pareille myötäelämistä ja kuulevat korvat, mutta myös hieman haastamista ja uusia näkökulmia, Vauras kuvailee tiedotteessa. 

Ensitreffit alttarilla 2.0 alkaa MTV Katsomossa ma 28.11. kahden jakson viikkotahdilla. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat