Lady Gaga avoimena mielenterveydestään – harkitsi synkimmän ajanjakson aikana itsemurhaa päivittäin: "Se oli ihan oikea ajatus ja tunne"

0:51
Lady Gagan näyttävät kasvomaskit hämmästyttivät katsojia.

Lady Gaga avautui hiljattain julkisuuden aiheuttamista haasteista mielenterveytensä kannalta. 

Yhdysvaltalainen tähtilaulaja Lady Gaga, 34, on puhunut viime aikoina avoimesti mielenterveydestään sekä ongelmistaan sen suhteen, kertoo CNN.

Laulaja avautui hiljattain antamassaan haastattelussa julkisuuden varjopuolista sekä siitä, kuinka eräässä vaiheessa uraansa hän suorastaan oli lähellä luovuttaa oman mielenterveytensä suhteen. 

– Vihasin kuuluisuutta. Vihasin tähtenä olemista. Tunsin oloni uupuneeksi sekä käytetyksi. 

Gaga on myöntänyt myös harkinneensa noihin aikoihin sanojensa mukaan itsemurhaa päivittäin. 

– En oikeastaan ymmärtänyt, miksi minun pitäisi elää mistään muusta syystä, kuin perheeni takia. Se oli ihan oikea ajatus ja tunne: miksi minun pitäisi olla täällä? Gaga kertoi asiasta. 

Tähden mukaan tilanne ajautui niin pahaksi, että hän asui muutaman vuoden ajan valvonnan alla, jotta hänen turvallisuutensa voitiin varmistaa. Laulaja kertoo ärsyyntyvänsä yhä tänäkin päivänä siitä, että hänestä esimerkiksi yritetään ottaa väen vängällä kuvia tai ettei hän voi käydä rauhassa syömässä yhdessä perheensä kanssa. Nykyään asiat ovat poptähden mukaan kuitenkin paremmin kuin ennen.

– En vihaa Lady Gagaa enää. Olen löytänyt tavan rakastaa itseäni jälleen, vaikka luulin, ettei se enää koskaan tulisi tapahtumaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja