Lady Gaga kahmi palkintoja musiikkivideogaalassa – näyttävästä tyylistään tunnettu laulaja kohautti hurjilla kasvomaskeillaan

0:51
Katso videolta Lady Gagan eriskummalliset kasvomaskit MTV Video Music Awards -gaalassa.

Lady Gaga kahmi viisi palkintoa MTV Video Music Awards -gaalassa. Huomion varastivat kuitenkin laulajan näyttävät asut.

Muusikko ja poptähti Lady Gaga putsasi pöydän MTV Vieo Music Awards -musiikkivideogaalassa sunnuntaina. Huomion varastivat kuitenkin tähden näyttävät asut. Gaga vaihtoi vaatteitaan useaan kertaan gaalan aikana ja asuihin kuuluivat ajan hengen mukaisesti myös toinen toistaan näyttävämmät kasvomaskit. Asuja esiteltiin muun muassa People-lehdessä.

New Yorkin Brooklynissa koronapandemiasta johtuvien poikkeusjärjestelyin toteutettuun gaalaan saavuttaessa laulajan yllä nähtiin esimerkiksi hyvin futuristinen hopeinen asu, jossa hänen päätään peitti avaruushenkisesti lasinen kupu.

– Käytin maskeja jo ennen kuin ne olivat mikään juttu, Gaga veisteli sosiaalisessa mediassa.

Kun 34-vuotias Gaga saapui pokkaamaan illan ensimmäistä pystiään vuoden kollaboraatiosta, oli tähti sonnustautunut asuun, joka toi mieleen riikinkukot. Koko komeuden kruunasi pinkki, kaasunaamaria muistuttava kasvomaski.

Asu vaihtui jälleen, kun Gaga saapui hakemaan vuoden artistin palkintoa. Tuolloin yllä oli näyttävä, vihreä luomus sekä upea kaulakoru. Laulajan kasvoja peitti kuitenkin jälleen tumma maski, jossa oli kaksi sarvea.

Kun Gaga esitti yhdessä Ariana Granden kanssa kappaleen Rain on me, hän oli puolestaan valinnut ylleen digitaalisen maskin, joka vaihtoi väriä, kun taas Grande tyytyi varsin perinteiseen mustaan maskiin.

Gaga luotti kuitenkin jälleen hopeaan, kun hänen Chromatica-albuminsa palkittiin. Hopeista ja kimaltavaa asua ja maskia täydensi hyvin pörheä valkoinen viitta.

Entistä futuristisemmaksi meni loppua kohti, kun tähti nähtiin hyvin muhkeassa ja kimaltavassa puhvihihaisessa luomuksessa, kun hän pokkasi kaikkien aikojen ensimmäisen Tricon-palkinnon. Asun kruunasivat maskin lisäksi hopeiset sarvet.

Daily Mailin mukaan tähden yllä nähtiin gaalan aikana kaikkiaan peräti yhdeksän erilaista asua.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja