Mainos

Kysy uutisista - vastaamme suorassa lähetyksessä

Lähestyvien 30-vuotisjuhlien takia MTV3 Uutiset haluaa avata uutistoimintansa taustoja yleisölle entistä paremmin. Verkkouutisten ja sosiaalisen median vahvistumisen myötä yleisö on yhä enemmän mukana uutisten tekemisessä, esimerkiksi aiheiden vinkkaajina ja kuvien lähettäjinä. On siis reilua, että yhteydenpito on molemminpuolista.

Mitä haluaisit tietää uutisten synnystä? Ehkä jotain MTV3 Uutisten historiasta tai arvoista? Kenties jotain tekniikasta ja päivittäisistä rutiineista? Vai kiinnostaako se, miten uutinen valitaan, kuka niitä tekee, miten uutislähetysten sisältö valitaan?

Haluaisitko töihin Pöllölaaksoon, mutta et tiedä millaisia töitä on tarjolla ja mitä pitää osata? Kerro, mitä haluat tietää, niin me vastaamme!

Toimittajat, ankkurit ja meteorologit saavat paljon myös henkilökohtaista postia, jossa tiedustellaan vaatevalintoja, työkokemusta, koulutustaustaa ja vaikkapa siviilisäätyä. Nyt on mahdollisuus saada vastaus suoraan itseään kiinnostavalta henkilöltä, joko suorassa gaalalähetyksessä tai myöhemmin MTV3 Uutisten nettisivuilta.

MTV3 kutsuu sinut mukaan juhlimaan uutisten 30-vuotista taivalta 1.9.2011! Tervetuloa uutishuoneelle!

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.