Mainos

Kymmenen Uutiset nyt myös maanantaisin

MTV:n maanantai-iltoihin tulee tänään merkittävä muutos. Perinteiset Yhdeksän Uutiset jäivät historiaan viime viikolla 29. joulukuuta 2008, ja tästä päivästä lähtien uutiset nähdään Maikkarilla kello 22 myös maanataisin.

Historiallinen Maikkarin maanantaileffa siirtyy puolestaan Subin puolelle.

4. tammikuuta vuonna 1993 Kymmenen uutiset siirtyivät alkamaan tuntia aikaisemmin. Syynä oli se, että maanantaileffa oli niin kova vetonaula kanavalle, että sitä ei voitu siirtää pois paikaltaan, vaikka kaikki ohjelmat siirtyivät MTV:n omalle kanavalle.

- Talon sisällä oli varmaan enemmän meteliä kuin ulkopuolella, että tämähän on pyhäinhäväistys, kun ei oltu puhtaasti siinä Kympin linjassa, muistelee vuosina 1980 - 2001 MTV:llä ohjelmajohtajana toiminut Tauno Äijälä.

- Kaikki eivät tähän aikamuutokseen koskaan tottuneet, olen itsekin huomannut monta kertaa avaavani television maanantaisinkin iltakymmeneltä, jatkaa Äijälä.

Maanantaileffa keräsi parhaimmillaan yli kaksi miljoonaa katsojaa. Suosituimpia ovat olleet Bond-elokuvat, Uuno Turhapurot, Harry Potterit, toimintaleffat ja kotimaiset draamat.

- Nyt on aika muuttunut ja katsojat pirstaloituneet eri kanaville. Maanantaileffa toimii paremmin Subin puolella. Siellähän saadaan jo puolen miljoonan katsojamääriä, kertoo ulkomaisten ohjelmaostojen päällikkö Jani Hartikainen ja hehkuttaa Bondia.

- Bond on ollut meidän kestohitti ja tulee sitä olemaan jatkossakin.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.