KUVAT: Kahdeksan ääretöntä uima-allasta

Lomamatkaa suunnitellessa ja hotellia valitessa yksi tärkeimmistä kriteereistä on usein täydellinen uima-allas. Kun valinnanvaraa riittää silmänkantamattomiin, ovat hyvät neuvot tarpeen.

Suunnitteletpa matkaa Välimeren rannalle, Sveitsin Alpeille tai Hongkongin taivaita hipovien pilvenpiirtäjien juurelle, on lomamatka täydellinen vasta sukeltaessasi uima-altaan turkoosina kimaltelevaan, virkistävään veteen. Mutta uima-altaissakin on eroja –  hotellien hintavertailusivusto Trivago esittelee kautta aikojen upeimmat, lähes maailman ääriin ulottuvat uima-altaat.

The Cambrian Adelboden (Adelboden, Sveitsi)

The Cambrian Adelboden takaa henkeäsalpaavat maisemat, mihin suuntaan tahansa katseesi käännätkään. Sveitsin Alppien jylhää silhuettia ihaillessa maailman murheet painuvat pysyvästi altaan pohjalle. Palkitun kylpylähotellin tarjontaan kuuluu luonnollisesti myös suomalainen sauna. Bernin Alpeilla sijaitseva Adelboden on tunnettu alppimatkailukohde aina 1800-luvun lopulta alkaen.

Cavo Tagoo (Mýkonos, Kreikka)

Jykevät, valkoiset rakennukset, kirkkaansininen taivas ja kimalteleva meri ovat tehneet Kreikan Mýkonosin saaresta tunnetun lomakohteen kautta maailman. Eikä syyttä – Cavo Tagoon altaalla loikoillessa olet aitiopaikalla nauttimassa saaren parhaasta annista, taivaanrantaan laskeutuvaa aurinkoa ihaillen ja hedelmäistä drinkkia siemaillen. Tästä ei loma parane! Kreikan Mýkonos tunnetaan erityisen hyvin vilkkaasta yöelämästään ja saarella lomailevista julkkiksista.

Hacienda Na Xamena (Ibiza, Espanja)

Ibizan ilmastosta nauttiminen on mahdollista myös ilman äänekästä baarikansaa ja aamuun asti jatkuvaa biletystä. Kallioiden suojaan piilotettu Hacienda Na Xamena on täydellinen pakopaikka rauhaa arvostaville lomailijoille. Hotellin kolmitasoinen uima-allas suorastaan sulautuu Välimeren jatkoksi. Baleaarien saaret eivät ole vain bilehileitä varten, Ibiza on täydellinen reissukohde myös romantikolle.

InterContinental Hong Kong (Hongkong)

Victoria-satama Honkongissa on yksi maailman vilkkaimmista vesiväylistä ja hotelli InterContinental Hongkongin vieraat ovat etuoikeutettuja nauttimaan eturivin näköalasta. Tämän lähemmäksi eivät luksusristeilijät tai edes pienemmätkään paatit altaiden adoniksia seilaa. Tämä uima-allas suorastaan kutsuu ihailemaan Hongkongin kaunista kaupunkihorisonttia.

Lefay Resort and Spa Lago di Garda (Gargnano, Italia)

Gardajärven läntisellä rannalla, kuvankauniissa Gargnanon kylässä, maalaisromantiikka saa aivan uuden käsitteen vuorimaisemien ja oliivipuiden ympäröimän Lefay Resort and Spa –hotellin myötä. Hotellin useista uima-altaista yksi on ylitse muiden: äärettömyyksiin ulottuva allas, joka tarjoilee uskomattoman uintielämyksen lisäksi huikean järvinäköalan. Pohjois-Italian helmi, Gardajärvi alppimaisemineen kruunaa pulahduksen tässä upeassa altaassa.

Marina Bay Sands (Singapore)

Oletko koskaan uiskennellut pilvenpiirtäjien keskellä? Se ei ehkä ole mahdollista, mutta Singaporen Marina Bay Sandsia lähemmäksi et moista kokemusta pääse. Hotellin 57. kerroksessa sijaitseva 150-metrinen SkyPark-allas tarjoaa näkymät, joille tavallisten hotellien kattoterassialtaat eivät pärjää. Singaporessa voit kirjaimellisesti kokea taivaallisen allaselämyksen.

W Barcelona (Barcelona, Espanja)

Hotelli W Barcelonan ainutlaatuinen WET®-allas terasseineen on jokaisen auringonpalvojan unelma. Voit nauttia tapaksesi altaan reunalla aurinkopedissä rentoutuen, yksityisen katoksen suojissa tai vaikkapa hiekkarannalla, jonne on allasterassilta suora pääsy. Auringon laskiessa olet osa Barcelonan siisteintä sisäpiiriä, kun upea allasosasto muuntuu valaistuksen ja musiikin myötä illanviettopaikkojen kuninkaaksi. 

Hanging Gardens Ubud (Ubud, Indonesia)

Tästä sademetsän suojiin piilotetusta paratiisista löytyy yksi maailman upeimmista uima-altaista. Balilla sijaitsevan Hanging Gardens Ubudin kaksitasoinen ylpeydenaihe luo tunteen, joka muistuttaa puiden latvustoissa uimista. Altaan reunalla kelpaa myös nauttia indonesialainen illallinen, hotellin puutarhan omista antimista valmistettuna. Eksoottisen uintihetken lisäksi Ubud tarjoaa taidetta, kulttuuria ja muinaisia temppeleitä.

Lähde: Trivago

Lue myös:

    Uusimmat