Jättikooste Frankfurtin autonäyttelystä – nämä jäi mieleen

Frankfurtin autonäyttely ei pettänyt tälläkään kertaa, ja osastoilla olisi riittänyt kierreltävää moneksi päiväksi. Tässä parhaita paloja suuren näyttelyn annista.

Frankfurt on aina ollut autoteollisuuden ikkuna tulevaisuuteen. Tällä kertaa näytillä oli useita konsepteja, jotka tulevat viitoittamaan tietä lähivuosien lisäksi tulevalle vuosikymmenelle.

Konseptit

Lue lisää: Audi Aicon

Lue lisää: BMW Concept Z4

Lue lisää: Honda Urban EV

Lue lisää: Kia Proceed

Lue lisää: Mercedes-Benz EQA

Kansanmallit

Tulevaisuuden lisäksi myös nykyhetki on vahvasti läsnä autonäyttelyissä. Viime vuosien katumaasturitrendille ei näy loppua, vaan tarjonta laajenee jatkuvasti alaspäin. Näyttelyssä ensi-iltansa näki moni voimakkaasti kasvavan B-segmentin pieni katumaasturi, mutta myös isompia uutuuksia oli esillä.

Lue lisää: Hyundai Kona

Lue lisää: Kia Stonic

Lue lisää: Seat Arona

Lue lisää: Volkswagen T-Roc

Lue lisää: Honda CR-V

Lue lisää: Opel Grandland X

Sportit ja unelmat

Autonäyttelyä ei voi kuvitella ilman unelmia ja urheiluautoja. Frankfurtissa valmistajat esittelivät kansanautojen lisäksi tuttuun tyyliin unelmia, jotka jäävät vain harvojen herkuiksi, mutta mahtui mukaan myös mielenkiintoisia kompakteja sportteja. Tässä näyttelyn namupalat.

Lue lisää: Hyundai i30 N

Lue lisää: Renault Megane R.S.

Lue lisää: Seat Leon Cupra R

Lue lisää: Audi R8 RWS

Lue lisää: Ferrari Portofino

Lue lisää: Porsche 911 GT2 RS

Kuvat: Mikko Autio

Teknavin 14. tuotantokauden toinen jakso esitetään maanantaina 25.9. klo 22.35 ja uusintana sunnuntaina 1.10. klo 12.00 MTV3-kanavalla. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja