Hirviniemi ja Kataja julkaisivat vasikastaan kirjan

Aku Hirviniemi ja Janne Kataja ovat viime aikoina satsanneet vasikkabisnekseen. Tänään julkaistiin miesten Ophelia-vasikasta kertova sarjakuvakirja.

Näyttelijä Aku Hirviniemi ja juontaja-näyttelijä Janne Kataja ovat kevättalvesta alkaen keskittyneet muiden töidensä ohella myös vasikkabisnekseen. Miehet ostivat helmikuussa Opheliaksi nimetyn sijoitusvasikan. 

Nyt kaksikko on julkaissut eläimen touhuista kertovan sarjakuvakirjan yhdessä Jussi Pöyröön kanssa. Ophelia-sarjakuvakirjan esittelytilaisuus pidettiin tänään keskiviikkona Okra-maatalousnäyttelyssä.

Pöyrööt sarjakuvakirjojen Twitter-sivustolla tänään julkaistussa hauskassa valokuvassa Hirviniemi ja Kataja poseeraavat maatalousnäyttelyssä rakkaan vasikkansa vierellä.

Sarjakuvakirja ei ole kaksikon ainoa tempaus vasikkansa saralta. Televisiosta tuttu kaksikko on viime kuukausina nimittäin satsannut runsaasti sijoituseläimeensä. Kevään aikana vasikalle on perustettu Facebook-fanisivut, jonka lisäksi Ophelialle on ostettu tämän kuvalla varustetut nimikkokärryt.

Lähde: Facebook

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja