Kuuro Riina, 13, sykähdyttää hurjalla ilma-akrobatiaesityksellään – HP Parviaiselta hehkutusta: "Olet mielettömän rohkea"

7:31

13-vuotias Riina esittää sykähdyttävän ilma-akrobatiaesityksen. Kuuro Riina saa tuomareilta kehuja rohkeasta esityksestään.

13-vuotias Riina esittää Talent Suomen jaksossa hurjan ilma-akrobatiaesityksen. Esityksen päätteeksiHP Parviainen kysyy, Riinalta, eikö häntä koskaan jännitä tehdä temppuja korkealla pelkkien kangasliinojen varassa. 

– Olet mielettömän rohkea. Vaatii uskallusta ja taitoa nousta noin korkealle noiden liinojen avulla ja vielä pysyä siellä. Eikö sinua koskaan jännitä? HP Parviainen kysyy. 

– Kyllä minua jännittää. Hengittelen rauhallisesti enkä mieti liikaa. Keskityn vaan siihen tekemiseen, Riina kertoo. 

Hän päätyi sirkusharrastuksen pariin Kuurojen liiton sirkusleirin kautta 8-vuotiaana. Samoihin aikoihin hän aloitti sirkuskoulun.

Hän kokeili monia erilaisia välineitä, kunnes pari vuotta sitten hän alkoi harjoitella enemmän ilma-akrobatiaa kankaiden avulla.

Se tuntui omalta ja hän oppi paljon uusia asioita. Tammikuussa 2019 Riina siirtyi Oulun Tähtisirkuksen esiintyvään ryhmään ja siellä hän on keskittynyt harjoittelemaan ilma-akrobatiaa kankailla. Riina on pienestä pitäen ollut "hurjapää", jota ei korkeatkaan paikat pelota.

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa. Videot myös Youtubessa!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.