Kuuro Riina, 13, sykähdyttää hurjalla ilma-akrobatiaesityksellään – HP Parviaiselta hehkutusta: "Olet mielettömän rohkea"

Riina Kulojärvi 7:31

13-vuotias Riina esittää sykähdyttävän ilma-akrobatiaesityksen. Kuuro Riina saa tuomareilta kehuja rohkeasta esityksestään.

13-vuotias Riina esittää Talent Suomen jaksossa hurjan ilma-akrobatiaesityksen. Esityksen päätteeksiHP Parviainen kysyy, Riinalta, eikö häntä koskaan jännitä tehdä temppuja korkealla pelkkien kangasliinojen varassa. 

– Olet mielettömän rohkea. Vaatii uskallusta ja taitoa nousta noin korkealle noiden liinojen avulla ja vielä pysyä siellä. Eikö sinua koskaan jännitä? HP Parviainen kysyy. 

– Kyllä minua jännittää. Hengittelen rauhallisesti enkä mieti liikaa. Keskityn vaan siihen tekemiseen, Riina kertoo. 

Hän päätyi sirkusharrastuksen pariin Kuurojen liiton sirkusleirin kautta 8-vuotiaana. Samoihin aikoihin hän aloitti sirkuskoulun.

Hän kokeili monia erilaisia välineitä, kunnes pari vuotta sitten hän alkoi harjoitella enemmän ilma-akrobatiaa kankaiden avulla.

Se tuntui omalta ja hän oppi paljon uusia asioita. Tammikuussa 2019 Riina siirtyi Oulun Tähtisirkuksen esiintyvään ryhmään ja siellä hän on keskittynyt harjoittelemaan ilma-akrobatiaa kankailla. Riina on pienestä pitäen ollut "hurjapää", jota ei korkeatkaan paikat pelota.

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa. Videot myös Youtubessa!

Lue myös:

    Uusimmat