"KuPSin kaataja" kiusasi Arsenalia avausjakson – Pepen taidonnäyte löi hanat auki, pudotuspelit kutsuvat

Norjalainen Molde piti Arsenalin nollilla vielä jalkapallon Eurooppa-liigan ottelun avausjaksolla, mutta lontoolaisvieraat hoitelivat voiton toisen puolikkaan osumillaan 3–0. Arsenal varmisti samalla paikkansa kilpailun pudotuspeleissä.

Eurooppa-liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Kuopion Palloseuran kesällä Mestarien liigan ensimmäisellä karsintakierroksella tylysti 5–0 lyönyt Molde onnistui pitämään Arsenalin kiitettävästi nuhteessa ensimmäisellä puoliajalla. Jo nopeasti toisella jaksolla alkoi kuitenkin tapahtua.

Nicolas Pepe otti Joseph Willockin keskityksen haltuunsa rangaistusalueella ja tälläsi pelivälineen 50. minuutilla vasempaan yläkulmaan.

Viisi minuuttia myöhemmin Willock syötti pallon puolestaan matalana maalille, ja Reiss Nelson tuikkasi lontoolaisten toisen rysän.

Folarin Balogun täydensi 83. minuutilla kääntölaukauksella Emile Smith-Rowen tarjoilusta Arsenalin voittomarginaalin kolmeen maaliin.

Arsenal voitti aiemmankin ottelunsa Moldea vastaan, tuolloin 4–1. Kaikki kauden neljä Eurooppa-liiga-ottelua vieneet lontoolaiset johtavat B-lohkoa 12 pisteellä ja etenevät varmuudella lohkovoittajana pudotuspeleihin. Molde on lohkon toisena kuudella pinnalla.

Rapid Wienillä on kolme pistettä ja Dundalk on yhä nollilla. Dundalk isännöi joukkueiden välistä ottelua tänä iltana kello 22 alkaen.

Kukin joukkue pelaa alkulohkoissa kuusi ottelua.