KuPSia vastaan pelannut seura tirvaisi Arsenalia huimalla maalilla – takkiin kuitenkin tuli

Molde herätteli Arsenalia painelemalla häikäisevällä maalilla vierasjohtoon jalkapallon Eurooppa-liigan ottelussa. Lontoolaisisännät käänsivät ottelun lopulta edukseen lukemin 4–1.

Eurooppa-liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Molden Martin Ellingsen painoi 22. minuutilla sellaisen kaukolaukauksen, että verkot heiluivat vastustamattomalla tavalla. Vasemman jalan kuti kaukaa rangaistusalueen takaa tuotti tulosta komealla tavalla.

Vaikka Molde esitti avausjaksolla ajoittain hyvinkin pirteitä, ennakkoluulottomia otteita, Arsenal tuli yhden paitsiona hylätyn maalin jälkeen tasoihin avausjakson lisäajalla nopeasta vastahyökkäyksestä. Molden laitapuolustaja Kristoffer Haugen liukui maalin edessä syötön tielle, mutta pallo painui hänestä omaan maaliin.

Molden Sheriff Sinyanin oma maali toisella jaksolla jäi Arsenalin voitto-osumaksi. Lontoolaisten riveistä osuman mieheen värkkäsivät myöhemmin Nicolas Pepe ja Joe Willock.

Molde päätti elokuussa KuPSin taipaleen Mestarien liigan karsinnoissa ensimmäisellä karsintakierroksella 5–0-voitolla.

Arsenalilla ja Moldella oli kummallakin allaan kaksi voittoa Eurooppa-liiga-kauden ensimmäisistä otteluista. Arsenalin voittokulku jatkui, Molde kärsi ensimmäisen tappionsa.