Mainos

Kuopion McDonald's-tapossa lisää kiinniottoja

Kuopion Haapaniemellä sijaitsevassa asunnossa surmattiin tänään aamuyöllä 1972 syntynyt kuopiolaismies, ilmeisesti kohtalokkaan hampurilaisravintolavierailun jälkeen.

Tutkinnassa on saatu selvitettyä, että yksityisasunnossa tekohetkellä on ollut uhrin lisäksi ainakin kaksi miestä. Molemmat miehet on pidätetty. Poliisin mukaan toinen miehistä, vuonna 1971 syntynyt paikkakuntalainen, otettiin kiinni jo aamuyöstä asunnosta. Kuulusteluja on hidastanut epäillyn vahva humalatila.

Toinen, vuonna 1983 syntynyt mies napattiin myöhemmin päivällä toisesta yksityisasunnosta Haapaniemellä.

Pidätettynä on myös kolmas kuopiolainen mies. Vuonna 1989 syntyneen epäillyn osuutta tapahtumiin tutkitaan, js tarkentavia kuulusteluja jatketaan huomenna.

Rikoskomisario Juha Korhosen mukaan poliisi hälytettiin asuntoon, koska sieltä kuului avunhuutoja. On mahdollista, että ennen henkirikosta uhri ja surmaaja kävivät Tasavallankadun McDonald'sissa hieman kello yhden jälkeen.

Poliisi kaipaakin silminnäkijähavaintoja kaikista noihin aikoihin Tasavallankadun McDonald'sin ja Magnum-areenan välillä liikkuneista. Ne voi ilmoittaa numeroon 071 875 6633 tai 071 875 6732.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.