Kuninkaallisten häiden pakka on aivan sekaisin – kuka saattaa Meghan Marklen alttarille?

1:16

Meghan Marklen isä ei osallistu hääseremoniaan. Miehen oli määrä saattaa tyttärensä alttarille.

Katso ylhäältä! Millaisessa hääpuvussa Meghan Markle astelee alttarille?

Prinssi Harry ja Meghan Markle tanssivat häitään lauantaina 19. toukokuuta. Hääjuhlaa ennakoi tukku skandaaleja, joista kenties suurin liittyy Marklen Thomas-isään.

Thomas Marklen oli määrä saattaa tyttärensä alttarille. Hääviikon maanantaina mies paljasti saaneensa sydänkohtauksen viikkoa aiemmin. Hän kirjautui ulos sairaalasta päästäkseen häihin, kunnes julkisuuteen levisi tieto siitä, että Markle oli lavastanut paparazzin kanssa liudan kuvia.

Muka salaa otetuissa kuvissa hän ”valmistautuu häihin”. Markle kuvattiin etsimässä tietoa Britanniasta ja ottamassa mittoja pukua varten. Meghanin sisarpuoli Samantha Markle myönsi lavastuksen, mutta sanoi, että syynä ei ollut raha vaan isän rosoisen julkisuuskuvan kiillottaminen.

TMZ:n mukaan Thomas Markle perui tulonsa häihin ja menee sydänoperaatioon tänään keskiviikkona 16. toukokuuta.

Nyt kysymys kuuluukin, kuka saattaa Meghan Marklen alttarille? People-lehti listasi viisi oivaa vaihtoehtoa, joista jokainen voisi toteutua.

Yksi pontentiaalisista saattajista on Marklen äiti Doria Ragland, jonka kanssa Markle on varsin läheinen. Ragland tuntee myös prinssi Harryn, joka kehui tulevaa anoppiaan parin ensimmäisessä televisiohaastattelussa marraskuussa.

Seuraava vaihtoehto on tuleva appiukko, prinssi Charles. Charlesilla ei ole virallisia tehtäviä hääseremoniassa, joten Meghanin saattaminen voisi olla tapa osoittaa tukensa parin liitolle.

Myös prinssi Harryn isoisä prinssi Philip on yksi vaihtoehto, joskin epätodennäköinen sellainen. Philip kävi hiljattain lonkan tekonivelleikkauksessa, joten matka alttarille voi olla turhan raskas.

Yksi vaihtoehdoista on prinssi Harryn veli ja bestman William. Lankomies olisi omalla tavallaan perinteikäs valinta. Kun kuningatar Elisabetin sisko, prinsessa Margaret meni naimisiin Anthony Armstrong-Jonesin kanssa vuonna 1960, prinssi Philip saattoi hänet alttarille, koska hänen isänsä, kuningas Yrjö VI oli kuollut.

Viimeinen vaihtoehto on se, että Markle astelee alttarille yksin. Valinta olisi samaan aikaan yllättävä ja ilmiselvä. Marklen julkisuuskuva huokuu itsenäisyyttä ja voimaa, ja yksin saapuminen voisi olla osoitus henkilökohtaista vahvuudesta.

Häistä lähetetään suomeksi selostettu suora lähetys lauantaina 19.5. klo 13-16:30.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja