Kuninkaallisasiantuntija arvioi kuningatar Elisabetin perintöä: "Harrylle ei jätetä palaakaan maata"

Prinssiveljesten yhteisnäyttäytyminen nosti pintaan salaliittoteoriat – Satu Jaatinen paljastaa, millaisia huhuja liikkuu 1:52
Prinssiveljesten yhteisnäyttäytyminen nosti pintaan salaliittoteoriat – Satu Jaatinen paljastaa, millaisia huhuja liikkuu

Kuninkaallisasiantuntija Satu Jaatinen oli vieraana MTV Uutiset Liven haastattelussa.

Prinssiveljesten Williamin ja Harryn haastavat välit ovat olleet median otsikoissa useamman vuoden ajan. Kaksikko edusti ensimmäistä kertaa yhdessä puolisoidensa kanssa yli kahteen vuoteen viime viikonloppuna, kun he kävivät tapaamassa surevia ihmisiä, jotka jättivät kukkatervehdyksiään viime viikolla menehtyneelle kuningatar Elisabetille.

Kuninkaallisasiantuntija Satu Jaatinen arvioi MTV Uutiset Liven haastattelussa, että prinssiveljesten välit jatkuvat samanlaisella viileällä linjalla myös kuningatar Elisabetin kuoleman jälkeen.

– Kun hautajaiset ovat ohi, Harry lentää Meghanin kanssa Yhdysvaltoihin. William ja Catherine jatkavat tätä uutta prinssiparin rooliaan, mikä tuo heille aina vain enemmän julkisia töitä.

Jaatinen uskoo, että kuningatar Elisabetin hautajaisten jälkeen prinssit tapaavat seuraavan kerran ensi vuonna kuningas Charlesin kruunajaisissa.

– Ja sen jälkeen sitten uskon, että Harryn käynnit Englannissa tulee olemaan hyvin harvinaisia ja satunnaisia. He ovat osoittaneet sen, että haluavat rakentaa oman elämänsä Yhdysvalloissa.

Kuningatar Elisabetilla on valtava omaisuus. Jaatinen uskoo testamentin menneen uusiksi sen jälkeen, kun prinssi Harry hylkäsi hovin ja muutti Yhdysvaltoihin.

– Kuningattarella on ollut suuret maaomaisuudet Englannissa ja on aivan varmaa, että yhtäkään palaa maata ei Harrylle jätetä. Uskon, että sen takia, ettei maaomaisuus siirry yhdysvaltalaisiin käsiin, koska sieltä se saatettaisiin myydä eteenpäin. Jos Harry saisi yhden kartanon tai linnan Englannissa, niin ei tiedetä, minkälaisen tuotantoyhtiön käsissä se yhtäkkiä olisi.

– Uskon, että hovissa on hyvin pieni luottamus tällä hetkellä siihen, mitä Harryn kuullen voidaan sanoa ja mitä hänen käsiinsä voidaan antaa.

Entä mitä mahdollisesti käy kuningattaren suurelle jalokivikokoelmalle. Katso videolta:

Asiantuntija arvioi prinssien välejä ja kuningattaren perintöä:"Harrylle ei jätetä palaakaan maata" 14:03

Lue myös:

    Uusimmat