Catherine ja William tekivät ensimmäisen yhteisesiintymisensä Walesin prinsessana ja prinssinä – eräs yleisöstä: "William on äitinsä poika"

Tapasimme Lontoossa veteraanitoimittaja Eeva Lennonin – britit ankkuroituivat Elisabetiin, joka suosi timanttitiaran sijaan kumisaappaita 6:57
Tapasimme Lontoossa veteraanitoimittaja Eeva Lennonin – britit ankkuroituivat Elisabetiin, joka suosi timanttitiaran sijaan kumisaappaita

Prinssi William ja prinsessa Catherine ovat uuden edessä.

Prinssi William ja prinsessa Catherine matkustivat 15. syyskuuta kuningatar Elisabetin Norfolkin maalaiskodin, Sandringham Housen, edustalle katsomaan kuningattarelle osoitettuja kunnianosoituksia ja juttelemaan ihmisten kanssa.

Sandringham oli yksi kahdesta yksityisomistuksessa olevasta kuningattaren kodista, ja hän vietti siellä yleensä joulun perheensä kanssa. Hän saapui perinteisesti joulukuun alussa ja pysyi kartanolla helmikuun 6. päivään asti, joka on hänen isänsä, kuningas Yrjö VI:n, kuolinpäivä.

Williamille ja Catherinelle kuningattaren kuolema edustaa uuden aikakauden alkua, sillä he saivat Walesin prinssin ja prinsessan arvonimet.

Yksi parin jutuille päässyt oli Bex Neeve, 44, joka odotti yli kaksi tuntia nähdäkseen pariskunnan ja vaihtoi heidän kanssaan muutaman sanan.

– William sanoi uskovansa maanantain olevan vaikea. Kate sanoi, että tämä on ollut musertavaa, ja hän ja William ovat erittäin kiitollisia siitä, että kaikki ovat täällä. Hän oli tunteellinen. He näyttivät olevansa täällä aistimassa kaikkea rakkautta, Neeve kertoi.

Neeven äiti Sharon Clouting, 64, lisäsi, että William tuntuu olevansa äitinsä poika.

– Hän jutteli niin helposti ja erittäin vilpittömästi, Clouting kertoi.

Catherine päivitti paikalle tulleelle Lydia Baileylle heidän kolmen lapsensa, prinssi Georgen, 9, prinsessa Charlotten, 7 ja prinssi Louisin, 4, kuulumisia.

– Kate sanoi, että lapset ovat sopeutuneet hienosti uuteen kouluun ja heillä on uusia ystäviä, Bailey kertoi People-lehdelle.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat