Kukaan ei halua vaatettaa Kristen Stewartia: Hän on oikea muotihylkiö

Kristen Stewartia piikitellään rähjäisestä olemuksesta. Ilkeiden kielien mukaan harva stylisti haluaa vaatettaa näyttelijää, Daily Mail uutisoi.

Hollywood on jo rakastunut näyttelijäKristen Stewartiin. Mutta kaikki eivät ole yhtä ihastuneita tähteen - tai ainakaan hänen tyyliinsä. Rempseä kaunotar ei näet aina jaksa panostaa laittautumiseen. Tähti on bongattu useaan otteeseen julkisella paikalla rähjäisesti pukeutuneena. Huoleton suhtautuminen ulkonäköasioihin ärsyttää joitakin stylistejä.

Stylistit kutsuvat Stewartia "muotihylkiöksi", koska tämä ei panosta heidän mukaansa riittävästi laittautumiseen. Tähti lähtee usein kotoaan täysin meikittä, eikä panosta aina vaatetukseenkaan.

– Hänellä on rähjäiset kynnet, likaiset lenkkarit ja huono asenne. Vain harvat haluavat työskennellä hänen kanssaan, koska hän ei halua näyttää hyvältä, lähde kritisoi US-lehdelle.

Stewartia kritiikki tuskin kiinnostaa vähääkään, sillä tähti on vahva oman tiensä kulkija. Osa kehuu tähden tyyliä ja hänet valittiinkin vastikään parhaiten pukeutuvien listalle. Tähti on pukeutunut moniin luksusmerkkeihin aina Chanelista Alexander McQueeniin. Vastikään huippusuunnittelijat Oscar de la Renta, , Marchesa, Elie Saab, Herve Leger, Dolce & Gabbana, Proenza Schouler ja Roland Mouret ovat kaikki vaatettaneet Stewartia.

Monet muistavat Stewartin kuitenkin yhä teinimäisestä grunge-lookista. Tosiasiassa tähti on kuitenkin skarpannut ja kokeilee nykyään mielellään eri tyylisiä asuja.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja