Kuka tahansa ei pääse jäseneksi "kauniiden ihmisten deittisivustolle" – karu kysely paljastaa, mitkä piirteet jättävät ulkopuolelle

Kauniille ihmisille tarkoitettu deittisivusto käännyttää mahdollisia jäseniä pois tiettyjen piirteiden vuoksi.

Vain kauniille ihmisille tarkoitetun deittisivuston jäseneksi ei niin vain pääsekään. Beautifulpeople.com-sivustolle pääsee jäseneksi vain siinä tapauksessa, että olemassa olevat jäsenet äänestävät jäseneksi halajavan tarpeeksi kauniiksi. Uusia hakijoita saa äänestää 48 tunnin ajan, ja jos jäsenet antavat hakijalle tarpeeksi positiivisia ääniä, pääsee hän osaksi kauniiden ihmisten yhteisöä.

Mikä sitten saa jäsenet äänestämään kieltävästi? 3000 jäsentä paljasti kyselyssä, mitkä piirteet ovat suurimpia syitä hakijaksi haluavan torjumiselle. Armottoman kyselyn tuloksista uutisoi New York Post.

Ylipaino tai "rumat" kasvonpiirteet käännyttävät hakijan pois

Kyselyn tulokset ovat tosiaan karuja. Miehissä naisia inhottavat muun muassa "ruma suu", joka voi olla esimerkiksi liian pieni, huulet liian ohuet tai hampaat huobnot. Myös ylipainoiset, liian lyhyet tai huonoihoiset miehet saavat naisilta negatiivisia ääniä.

Miesten mielestä rumin piirre naisissa on ylipaino. Myös silmät, jotka ovat liian lähellä tai kaukana toisiaan, saavat miehet antamaan negatiivisia ääniä.  Lisäksi iso tai muuten ruma nenä, huono iho tai muodoton tai kurviton vartalo saavat miehet hylkäämään kauniiden ihmisten sivustolle haluavat naiset.

– Niin moni listatuista rumista piirteistä on helposti korjattavissa, mikä tarkoittaa sitä, että on mahdollisesti olemassa suurempi määrä kauniita ihmisiä piilossa ylimääräisen painon, huonojen hampaiden tai huolittelemattoman ulkonäön takana, arvelee sivuston perustaja Greg Hodge New York Postin mukaan.

Huomioitavaa kuitenkin on, että kun Hodge itse kokeili äänestettäisiinkö hänet jäseneksi, hän sai itsekin kokea karvaan pettymyksen, uutisoi Wtop viime vuonna. Käyttäjien mielestä mies ei nimittäin ollut tarpeeksi viehättävä sivuston jäseneksi.

Tästä innostuneena Hodge kehitteli sivustolle yhteistyötä plastiikkakirurgin kanssa. Näin sivustolta torjutut käyttäjät voivat saada suoraa palautetta siitä, mikä heidän ulkonäössään mahdollisesti mättää.

TOP 10 – rumimmat piirteet naisten mielestä:

1. Ruma suu – liian pieni, ei huulia, huonot hampaat
2. Liikalihavuus/ylipaino
3. Liian lyhyt
4. Huono iho
5. Huolittelemattomat kasvojen tai vartalon karvat – kulmakarvat kiinni toisissaan, nenäkarvat, rehottava parta, selkäkarvat
6. Vino, suuri tai muutoin ruma nenä
7. Kaljuuntuminen tai epäsiisti tukka (joka ei ole tarkoituksella sellainen)
8. Huono ryhti
9. Likaiset tai pitkät kynnet (tai molemmat)
10. Liian laiha/luiseva/epämiehekäs

TOP 10 – rumimmat piirteet miesten mielestä:

1. Liikalihavuus/ylipaino
2. Silmät liian lähellä tai kaukana toisiaan tai kierot
3. Iso/ruma nenä
4. Huono iho
5. Laiha vartalo (ei muotoja, kurveja)
6. Ei takapuolta/liikaa takapuolta
7. "Laihaläski" – laiha, mutta ei kiinteä
8. Ruma suu/huonot hampaat – liian pieni, ei huulia, huonot hampaat
9. Huonot meikit (liikaa meikkiä, meikattu "väärin")
10. Kulmakarvat kiinni toisissaan, ei nypitty tai nypitty liikaa

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat