Bull Mentula: Tätä laihaläski-termi tarkoittaa – tunnistatko itsesi?

Bull Mentula toteaa että laihaläski-ilmiö on hänelle hyvinkin tuttu. 

Kehonrakentaja ja suomalaisten ykköspiiskuri Bull Mentula kertoo, että laihaläski-termi on hänelle hyvinkin tuttu. 

– Vaatteet päällä ei olla lihavia, mutta kun vaatteet ottaa pois, niin totuus paljastuu. Vaikka et ole lihava, niin kropassa on silti paljon rasvaa.

Miehen mukaan tähän päästään sillä että ei tehdä fyysistä harjoitusta, minkä vuoksi lihaskunto ei ole hääppöinen. Lisäksi syödään epäterveellisesti, jolloin kehoon kerääntyy rasvaa. 

Treenaamattomuus ja huono ruokavalio näkyvät, vaikka painoindeksi ei nousisikaan. Vaa'an sijaan mittanauha kertoo totuuden paremmin. 

– Vaaka ei ole oikea mittari, sillä paino on vain numero. 

Laihaläskistä huipputimmiksi?

Laihaläskistä ei kuitenkaan ole pitkä matka hyväkuntoiseksi. Miehen mukaan puolessa vuodessa voi tehdä ihmeitä, kun laittaa ruokavalion kuntoon ja aloittaa liikkumisen. 

– Kaikki lähtee ruokavaliosta, jos syöminen on pielessä, niin kuntoon pääseminen on vaikeampaa. Kaikki liikkuminen on hyvästä, tärkeintä että tehdään jotain, hän toteaa. 

Vaikka aerobisen treenin, eli esimerkiksi juoksemisen, sanotaan yleensä polttavan rasvaa tehokkaasti, mies suosittelee myös kuntosalitreeniä. Se kun muokkaa myös lihaksia. 

– Kun itse treenaan kisakuntoon, niin en käy lenkeillä, vaan salilla. Kyllä sekin polttaa rasvaa. Minä en juokse kuin pakoon ja sitäkin on viime aikoina tullut tehtyä aika vähän, mies lohkaisee. 

Turhan nopeita tuloksia ei kuitenkaan kannata havitella. 

– Läski ei tule kroppaan nopeasti, joten ei se lähdekään nopeasti.Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja