Kuka on Suomen seksikkäin äiti? No Janinahan se!

Janina Fry (os. Frostell) voitti ylivoimaisesti Viihdeuutisten Suomen seksikkäin julkkisäiti -kisan. Äänestys oli huippusuosittu, sillä yli 11 000 ihmistä antoi mielipiteensä kuulua. Juontaja, malli, muusikko ja vaatesuunnittelija Janina haali kaikista äänistä 32,2 prosenttia eli 3 597 kappaletta.

Toiseksi seksikkäin julkkisäiti on Viihdeuutisten nettikävijöiden mielestä juontaja-malli Niina Herala. Hänen saaliinsa 1 965 ääntä, mikä tarkoittaa 17,6 prosenttia kaikista annetuista äänistä. Janina sai siis yli 1 500 ääntä enemmän kuin toiseksi sijoittunut Niina.

Kolmanneksi sekskkäin julkkisäiti on näyttelijä Pamela Tola. Hänen pottinsa koostuu 1 524 äänestä. Pamela äänimäärä on 13,6 prosenttia kaikista annetuista äänistä.

Viihdeuutisten gallupissa äänestäjiä pyydettiin myös perustelemaan valintaansa. Iso osa Janinaa äänestäneistä kehui tämän naisellisia muotoja.

– Monet muut ovat aivan liian laihoja, se ei ole kaunista vaan naisella pitää olla luonnollisen kauniit muodot, ne omaa Janina! summasi nimimerkki tintti.

Niinan meriiteiksi äänestäjät nimesivät ulkonäön lisäksi luonteenpiirteet.

– Moderni äiti, ei korosta itseään vaikka on malli. Sisäinen kauneus kasvanut. Toivottavasti ei muutu ikuiseksi miesten nielijäksi, kuin eräät, toivoi nimimerkki Luonnollinen.

Pamelan kohdalla yleisin kehusana sen sijaan oli luonnollinen. Tyttö sinä olet tähti -leffasta suursuosioon hypännyt näyttelijätär sai faninsa runollisiksi.

– Tyttö, joka saisi mut aivan täysin tolaltani, Blueboy80 sanaili.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat