Mainos

Kuinka hemmotella naista? Lue arjen veikeät vinkit!

Kaikki rakastavat hemmottelua, sitä ei käy kieltäminen! Hemmottelu ja huomioiminen saa naisen kuin naisen tuntemaan itsensä arvostetuksi ja ennen kaikkea rakastetuksi. Kaiken kukkuraksi pieni hemmottelu ei vaadi paljon, kertoo ehow.com.

Pienillä huomionosoituksilla ja huomaavaisuudella voit saada toisen tuntemaan itsensä maailman tärkeimmäksi ihmiseksi. Lue vinkit, kuinka saat naisesi tuntemaan olonsa tällaiseksi arjen keskellä.

1. Tee hänen puolestaan ne pienet arjen askareet, joita hän ei mielellään tee. Jos vaimosi vihaa sydänjuuriaan myöten laittaa pyykit kuivumaan, sukella pesukoneen uumeniin hänen puolestaan. Hän arvostaa varmasti elettäsi, jos teet selväksi, että teet tämän vain ja ainoastaan hänen vuokseen, ilman vastapalveluksen makua.

2. Ennakoi puolisosi tarpeet. Jos vaimosi soittaa töistä ja kuulet tämän äänestä, että työpäivä on ollut raskas ja kaamea, tee kotiinpaluusta mieluinen. Kokkaa hänelle ateria valmiiksi, keitä hänen lempiteetänsä, valmistele romanttinen kylpy tai siisti kotia. Laita lapset nukkumaan hänen puolestaan – parasta on tulla rauhaisaan kotiin! Avaa punaviinipullo ja ota rakkaasi kainaloon. Kainalo on paras tuki ja turva.

3. Ole luotettava ja avoin. Jos puolisollasi on tapana viettää tyttöjeniltoja, ota tämä huomioon suunnitellessasi itsellesi tai teille omaa ohjelmaa – älä buukkaa samalle päivälle menoa! Voit kuvitella mielessäsi tilanteen, jolloin muut naiset valittavat, etteivät pääse viettämään yhteistä laatuaikaa, koska puoliso on keksinyt muuta menoa, tämä ei voi hoitaa lapsia tai muuta vastaavaa. Sinun naisesi taas saa leväyttää ison hymyn kasvoilleen, ja kertoa, että "minun ei tarvitse moisia pelätä, sillä minun mieheni suunnittelee menot aina muille päiville ja ottaa minun tarpeeni huomioon!"

4. Älä unohda tärkeitä päiviä. Osta itsellesi kalenteri tai laita hälytys kännykkääsi. Syntymäpäivät, hääpäivät, vuosipäivät – laita vaikka ystävänpäivä ylös! Laita muistutus näistä päivistä itsellesi ajoissa, jotta ennätät valmistautua. Nainen tuntee itsensä suorastaan pilalle hemmotelluksi, jos hänen ei tarvitse muistuttaa toista muistamaan häntä!

5. Panosta tulevaisuuteen ja palaa menneisiin. Onko sinulla rakkaimpasi ensimmäiset rakkauskirjeet tai tekstiviestit jäljellä? Säästitkö yhteiset valokuvanne, vai kenties leffaliput elokuvasta, jota kävitte yhdessä katsomassa? Yllätä naisesi ja kaiva vanhat muistot esiin. Katsokaa yhdessä vanhoja yhteisiä valokuvia tai lukekaa kirjeitä tai saamianne postikortteja, palatkaa tärkeisiin muistoihinne. Näin teet selväksi, että toinen on sinulle kaikki kaikessa – on aina ollut, ja tulee aina olemaan.

MTV3/Helmi

Lähde: Ehow.com

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.