Mainos

Kuhmalahden ryöstöstä epäilty vangittiin

Yksi mies on vangittu epäiltynä Kuhmalahden kahden viikon takaisesta pankkiryöstöstä. Toinen epäilty on ollut pidätettynä, mutta Tampereen käräjäoikeus määräsi lauantaina hänet vapautettavaksi. -Tutkimukset jatkuvat, toteaa tutkintaa johtava komisario Mauri Erkkilä.

Vangittu epäilty on iältään 53-vuotias. Mies on tamperelainen ja poliisin vanha tuttu. Muita ryöstöstä epäiltyjä ei Erkkilän mukaan tällä hetkellä ole poliisin suojissa.

Poliisi tavoitti keskiviikkona iltapäivällä tamperelaisesta ravintolasta kaksi miestä, jotka molemmat pidätettiin ja joista vanhempi vangittiin perjantaina. Pidätettynä ollut ja lauantaina vapautettu mies on parikymmentä vuotta nuorempi. Erkkilän mukaan kumpikaan heistä ei ole karkumatkalla vankilasta.

Miesten jäljille päästiin Erkkilän mukaan pääosin poliisin oman tutkintatyön ansiosta, mutta yleisövihjeilläkin on ollut osuutensa.
-Tässä vaiheessa en halua kertoa yksityiskohtia siitä, mitkä johtolangat veivät jäljille, sanoo Erkkilä.

Vangitun epäillään olevan toinen niistä miehistä, jotka ryöstivät Kuhmalahden Pohjan osuuspankin kaksi viikkoa sitten perjantaina. Ryöstösaalis oli poliisin tietojen mukaan muutamia kymmeniä tuhansia markkoja.

Ryöstäjät ampuivat pakoon lähtiessään pihalla ollutta pankin asiakasta, joka yritti lähteä heidän peräänsä. Ammuttu joutui sairaalahoitoon ja on parhaillaan toipumassa vammoistaan.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.