Mainos

Kristian Vesalaisen peliotteet herättävät kysymyksiä Winnipegin johtoportaassa – "Hänen pitäisi koputtaa oveemme"

4:45
Videolla ensimmäiseen NHL-kauteensa valmistautuvan Kaapo Kakon kommentteja.

Winnipeg Jetsin hyökkääjälupaus Kristian Vesalainen ei ollut tyytyväinen peliotteisiinsa nuorten lupausten turnauksessa. Suomalaisen esitykset herättävät hieman kysymyksiä myös seuran johtoportaassa.

Vesalainen oli Winnipegin mukana nuorten lupausten turnauksessa viikonvaihteessa, mutta jäi kolmessa pelaamassaan ottelussa täysin ilman tehopisteitä. Vesalainen ei ollut lainkaan tyytyväinen omaan suoritukseensa.

– En saanut kiekkoa niin paljon kuin olisin halunnut. Hyökkäyspelini oli heikkoa. Ensimmäinen peli oli huono, eikä toinenkaan ollut hyvä. Olisi helppoa korjata asia, jos tietäisin. En tiedä, mistä se johtui, Vesalainen toteaa Winnipeg Sunin haastattelussa.

NHL-läpimurtoa tiukasti kärkkyvä Vesalainen peli ei siis kulkenut toivotulla tavalla. Turnauksessa Winnipegin joukkuetta valmentanut Pascal Vincentkin pisti merkille Vesalaisen pelin tahmeuden, mutta esitti asiasta oman teoriansa.

– Olen nähnyt sen ennenkin. He haluavat tehdä parhaansa, mutta heidän ajatuksensa ovat Winnipegissä isojen poikien luona, Vincent summaa.

Ennen turnauksen alkua Vincent odotti Vesalaisen nousevan suureen rooliin joukkueen hyökkäyspäässä, mutta näin ei kuitenkaan tapahtunut.

– Hän yritti, mutta eri tavalla. Hän yrittää olla paljon kokonaisvaltaisempi pelaaja, ja arvostan sitä, Vincent jatkaa.

Viime kaudella viidessä NHL-ottelussa esiintynyt Vesalainen on yksi Winnipegin lahjakkaimpia lupauksia, joten myös seuran johtoportaassa Vesalaisen varaan lasketaan suuria odotuksia. Toistaiseksi odotukset ovat vielä lunastamatta. Winnipegin johtoportaassa ollaan vielä maltillisia, vaikka Vesalaiselta odotetaan nähtyä enemmän.

– Hän on sellainen, kenen pitäisi koputtaa oveemme mahdollisuutta varten tai ainakin työntää sitä, mutta hän on silti vielä nuori.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja