Mainos

Seuratoveri ymmärtää Jesse Puljujärven haastavaa tilannetta – "Hän on pian aivan kärkiketjuissa"

1:28

Jesse Puljujärvi on aloittamassa kolmatta kauttaan Pohjois-Amerikan kiekkokaukaloissa. Alkaneella harjoituskaudella Puljujärvi on löytänyt vierelleen uuden tutkaparin.

Pääkuvan videolla Jesse Puljujärven mietteitä ennen lähtöä Pohjois-Amerikkaan. (16.8.)

Puljujärvi laukoi maalin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Suomen aikaa pelatussa harjoitusottelussa Vancouver Canucksin verkkoon. Puljujärvi pelasi ottelussa yhdessä Jujhar Khairan ja Ryan Stromen kanssa.

Stromen ja Puljujärven yhteispeli sai kehuja myös päävalmentaja Todd McLellanilta. 25-vuotias Strome on ottanut nuoren Puljujärven siipiensä suojaan.

–  Minusta meillä on aika hyvä suhde. Yritän parhaani mukaan auttaa häntä, sillä on varmasti hankalaa olla 20-vuotiaana eri maassa, etkä puhu kovin paljon englantia. Jos pystyn auttamaan häntä edes vähän, se on hienoa, Strome toteaa Edmonton Sunille.

Pikkuveli samassa tilanteessa

Edmonton varasi Puljujärven vuoden 2016 varaustilaisuuden neljäntenä pelaajana avauskierroksella. 20-vuotiaaseen suomalaiseen on siitä lähtien kohdistunut suuri määrä odotuksia, joita Puljujärvi ei ainakaan vielä ole pystynyt täysin lunastamaan. Strome antaa tukensa ketjutoverilleen, sillä hänen Arizonassa pelaava nuorempi veljensä Dylan Strome käy läpi samanlaista polkua.

– Ihmiset tekevät oletuksia ja vertaavat sinua muihin varausluokkasi pelaajiin. Veljeni Dylan on myös samassa tilanteessa, sillä hän on oman vuotensa kolmosvaraus, joka ei ole pelannut läheskään yhtä monta NHL-peliä kuin muut. Jokaisella on oma kehityspolkunsa ja lopulta kokonaiskuva ratkaisee.

Strome uskoo Puljujärven nousevan piakkoin sille tasolle, jolle Edmonton-kannattajat ovat jo odottaneet hänen nousevan.

– Hän on kookas kaveri, joka tekee hartiavoimin töitä. Jos hän tekee osansa iskemällä maaleja ja kehittymällä niin kuin hänen odotetaan, hän on pian aivan kärkiketjuissa, Strome sanoo varmasti.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.