Jesse Puljujärvestä tulleet yhteydenotot vähentyneet, Edmonton-pomo kertoo tilanteesta: ”Olen valmis katsomaan tai istumaan”

NHL-seura Edmonton Oilers sai Jesse Puljujärvestä tarjouksia, jotka eivät kuitenkaan riittäneet seuramanageri Ken Hollandille kaupankäynnin aloittamiseen. Suomalaishyökkääjä avaa tänään Liiga-kautensa Oulun Kärppien kanssa.

Puljujärvi, 23, päätti kesällä vaihtaa maisemaa takaisin kotimaahan, koska Edmonton ei tehnyt hänen toivomaansa pelaajakauppaa ennen NHL:n harjoituskauden alkua. Pelaajan oikeudet ovat silti yhä Oilersin hallussa.

Puljujärvi on kertonut olevansa yhä kiinnostunut NHL-paikasta toisessa seurassa. Hollandin mukaan kaupat eivät kuitenkaan ole olleet vielä lähelläkään.

– Uskon, että kiinnostuneita seuroja löytyy, Holland kertoo edmontonilaiselle kiekkomedialle harjoitusleirin alussa pitämässään lehdistötilaisuudessa.

– En tietenkään saanut mitään sellaista, mikä olisi ollut sen arvoista, että se viedään väkisin loppuun ja tehdään diili, Holland tarkentaa.

Holland ei usko, että asiassa tapahtuu hetkeen edistystä.

– Elokuun lopussa kaikki alkaa rauhoittua, kun pelataan nuorten pelaajien turnauksia ympäri liigaa, joten se on hiljentynyt.

– Katsotaan, en aio tehdä mitään pakolla. Jos sitä (kiinnostusta) on, katselen tilannetta, mutta jos sitä ei ole, olen valmis istumaan ja odottamaan, Holland jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat