Kristian Meurman Idols-voittajan haukkumisesta: En mustamaalaa ketään

Viime vuoden Idols-kisassa finaaleihin asti päässyt Kristian Meurman kirjoittaa nettipäiväkirjassaan, että "eräs nimeltä mainitsematon Idols-kilpailun voittaja" on haukkunut hänet "tekopyhäksi ja julkisuudenhakuiseksi paskiaiseksi". Viihdeuutisten lauantaina tavoittama Meurman ei halua kuitenkaan lähteä erittelemään tarkemmin, kenestä hän puhuu.

Meurman tilittää blogissaan, että Idols-voittaja oli haukkunut Meurmanin käytöksen lyttyyn koskien hänen lausuntojaan Mia Permannon kuolemasta. Nimeltä mainitsematon Idols-voittaja oli sanonut suorat sanat Meurmanin kiertuemanagerille, tietämättä kenelle puhuu.

- Pakko on myöntää etten ole tunteeton. On hieman inhottavaa saada kuulla "hakevansa näkyvyyttä julkisuudessa" suriessaan ystäväänsä. Tämä edelleen nimeltään mainitsematon Suuri Kuuluisuus on myös ilmoittanut, etten ole ollut missään tekemisissä edesmenneen laulattajaren kanssa useisiin kuukausiin. Siinä tapauksessa joku on valehdellut minulle ja alistanut minut illuusioille, Meurman kirjoittaa päiväkirjassaan.

Iltalehti uutisoi, että Meurman haukkuu Idols-voittaja Ari Koivusta, mutta Meurman ei suostu myöntämään, että blogitekstin kohteena olisi juuri Koivunen.

- En halua yksittäistä ihmistä lähteä mustamaalaamaan, jätetään se omaan arvoonsa. Kaikki saavat tehdä omat johtopäätöksensä, Kristian kommentoi MTV:n Viihdeuutisille.

- Olen hirveän impulsiivinen henkilö, jos mua naurattaa, nauran, jos mua itkettää, itken. Tämä kyseinen henkilö kokenut, että mun kommentit ja Mialle tehdyn biisin kirjoitus ovat vain oman edun tavoittelua.

"Hirveän surullista"

Meurman sanoo, että aikoo puhua asiasta kasvotusten riidan toisen osapuolen kanssa, eikä halua tehdä asiasta sen suurempaa numeroa julkisesti.

- Hirveän surullista tämä on. En ollut kyseisen henkilön seurassa, kun näin sanottiin. Tietoni perustuu toisen käden tietoon, sen takia en ole viitsinyt mainita nimiä. Ja tapahtumat sattuivat yöelämässä, kenties oli alkoholia veressä ja muuta.

Päiväkirjaan hän asiasta kirjoitti, koska se tuntui hyvältä idealta siinä tilanteessa.

- Sillä hetkellä oli sellainen fiilis, ketutti kuulla sellaisia asioita, mutta sen verran minulla on harkintakykyä, etten rupea yksittäistä ihmistä mustamaalaamaan, Meurman selventää.

Lauantai-iltana Meurman oli poistanut kyseisen tekstin blogistaan ja sivuston ylläpito ilmoitti, että "Kristian ei missään vaiheessa ole väittänyt olevansa riidoissa Ari Koivusen kanssa".

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat