Krisse Salmisen vinkit: Näin tanssikisa voitetaan

Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun tuomaristoon liittyvä Krisse Salminen kehottaa kilpailijoita nauttimaan olostaan kisassa – ja kohottamaan peruskuntoaan.

Koomikko Krisse Salminen toimii tulevana syksynä Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun tuomarina. Hän uskoo, että koko kilpailun voittaminen edellyttää luontaista taitoa ja karismaa.

– Säteilyn täytyy näkyä esityksessä. Jonkinlaisen syttymisen täytyy tapahtua, ei saa olla pelkkää teknistä osaamista, Salminen pohtii.

Miten säteily sitten saavutetaan? Tuomarin mukaan olemalla stressaamatta liikoja ja nauttimalla tanssista.

– Vähän saa tietenkin stressata, mutta ei niin paljon, että kangistuu, koomikko sutkauttaa.

– Kilpailijan kannattaa olla iloinen, vaikka kisa saattaa tuntua sitä vakavammalta mitä pidemmälle pääsee. Elämä jatkuu myös sen jälkeen.  

Salminen puhuu osittain omasta kokemuksesta, sillä hän on aiemmin osallistunut Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailuun tähtioppilaana. Tuore tuomari vinkkaakin, että kilpailijoiden kannattaa satsata peruskunnon kohotukseen ennen kisaa.

– Itekin yritin, mutten kerennyt. Kisa on nimittäin tosi raskas, jos on huono peruskunto. Kannattaa myös tutustua tanssityyleihin, jos on aikaa. Itse en ennättänyt ja Matti joutui kertomaan kaiken ihan alusta, Salminen nauraa ja lähettää terveisiä kilpailijoille.

– Nauttikaa ihan joka sekunnista. Tämä on ihan kuin unelmatyö, josta porukka saa potkuja joka viikko!

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat