Mainos

Koulu tyrmäsi paidan sopimattomaksi – teinitytöltä osuva näpäytys

Teinityttö haastoi koulun asuvaatimukset osuvalla kuvaparilla.

Maailmalta kantautuu jatkuvalla syötöllä tarinoita naispuolisista oppilaista, joiden vaatetuksen koulu on tyrmännyt sopimattomaksi. Esimerkiksi 13-vuotiaan Gracen paita oli opettajien mielestä liian paljastava, 10-vuotias Jordan puolestaan joutui käyttämään takkia helteellä, sillä opettajan mielestä hänen toppinsa oli sopimaton, ja hiljattain erään teinityttöporukan paidat tyrmättiin liian viettelevinä.

Nyt eräs Eleanor-niminen lukiolaistyttö on puuttunut oman koulunsa kaksinaismoraliin.

Yli 170 000 tykkäystä keränneessä twiitissään Eleanor kertoo koulun tyrmänneen hänen vuosikirjaan lähettämänsä kuvan sopimattomana. Sen sijaan koulun miespuolisen uimajoukkueen kuva pienine uimahousuineen ja paljaine ylävartaloineen oli vuosikirjaan sovelias otos.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eleanor kertoo muissa twiiteissään, että koulu pakotti hänet lähettämään toisen kuvan alunperin valitsemansa sijaan. Kuvassa tytön topin alta vilkkuu toppimainen bralette-rintaliivi.

Eleanor totesi, ettei hänen tarkoituksensa ole käydä uimajoukkueen poikia vastaan, vaan kiinnittää huomiota siihen, että koulun mielestä poikien paljon paljastavampi kuva on sopiva, mutta hänen kuvansa ei. Tyttö kertoo myös aikovansa käydä asiasta rehtorin kanssa kunnon keskustelun valmiit perustelut takataskussaan.

Sadat ihmiset ottivat Twitterissä kantaa Eleanorin viraaliksi muodostuneeseen päivitykseen. Tytölle muun muassa ehdotettiin uudeksi kuvaksi sellaista, jossa hänellä olisi yllään vain Speedot.

"Tässä, löysin sinulle asun, jonka he kelpuuttavat."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hetkinen, joten se todettiin sopimattomaksi, koska sinä olit peittänyt rintasi? #KoulunLogiikka" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"He saisivat olla onnessaan siitä, että sinulla edes oli rintaliivit... Nyt on 2017!  Ole edelleen oma itsesi."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


Lähteet: Someecards, Twitter

***

2:32

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.