Kotikonsti yhdynnän pidentämiseksi veikin tajun pois: Kovista kivuista kärsineen miehen avuksi tarvittiin palomiesten järeä keino

Australialaismiehen kokeilu päätyi varoittavaksi esimerkiksi lääkärien tapausraporttiin. 

Urology Case Reports -julkaisussa esitelty tapausraportti kertoo harvinaisesta tapauksesta, niin kutsutusta peniksen strangulaatiosta eli sen kuristumisesta. Tapauksesta uutisoi New York Post.

44-vuotias australialaismies laittoi metallirinkuloita peniksensä tyveen ja kivespussiensa ympärille yrittäessään parantaa suoritustaan sängyssä.

Mies kuitenkin pyörtyi kokeilunsa seurauksena ja hänet kiidätettiin päivystykseen alapäässään yhdeksän teollisuuskäyttöön tarkoitettua, ruostumattomasta teräksestä valmistettua rengasta. Renkaat olivat ehtineet olla jumissa 12 tuntia.

Mies yritti pitkittää erektiota – palomiehet kutsuttiin pelastamaan

Ilmeisesti humalassa ollut mies oli kotitekoisen ja yhdeksänkertaisen penisrenkaansa avulla yrittänyt säilyttää erektionsa pidempään yhdynnässä. Yhdyntää seurasi kuitenkin miehen pyörtyminen, josta toettuaan mies koki "merkittävää kipua" ja suunta kävi kohti sairaalaa.

Lääkärit havaitsivat, että miehen haaroväli oli turvonnut, arka ja mustelmilla. Kovista kivuista kärsinyt mies sai kipulääkettä.

Renkaita ei saatu irti voimaleikkureilla, joten lääkärit pyysivät paikallista palolaitosta apuun. Palomiehet leikkasivat renkaat irti teollisuustason pyörösahalla miehen ollessa nukutettuna. Operaatio oli riskialtis, ja kirurgit asettivat lastan peniksen ja sahan väliin välttääkseen vahinkoja. Penis steriloitiin suolaliuoksellaos, jotta sahan aiheuttamilta lämpövammoilta vältyttäisiin.

Loppujen lopuksi operaatio oli onnistunut, mutta potilas ei ollut täysin entisensä.  Miehen virtsaputki oli ärtynyt ja turvonnut, joten hän joutui käyttämään viikon ajan katetria.

Ironista tapauksessa on kenties se, että täydelliseen suoritukseen sängyssä tähdännyt mies kärsikin operaation jälkeen erektio-ongelmista – onneksi lievistä sellaisista. 

Aiemmin olemme kertoneet kiinalaismiehestä, jonka penikseen juuttui niin ikään metallirengas. Mies ei häpeältään kehdannut mennä hakemaan lääkärin apua puoleen vuoteen.

Katso myös: Onko jokaisella miehellä joskus erektio-ongelmia?

Onko jokaisella miehellä oikeasti joskus erektio-ongelmia? 2:33
Onko jokaisella miehellä erektio-ongelmia, ja minkä kokoinen on "normaali penis"? Kaalimadon seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen vastaa.

Lue myös:

    Uusimmat