Metallirengas juuttui kiinalaismiehen penikseen, häpeä esti menemästä lääkäriin – puolen vuoden päästä kova kipu pakotti hakemaan apua

Kiinalaismies ei häpeältään mennyt lääkäriin puoleen vuoteen metallisen renkaan jumituttua kiusallisesti kiinni.

Vanhempi kiinalaismies menetti osan intiimialueestaan, kun metallinen rengas juuttui hänen peniksensä juureen. Tilanne ehti äityä niin pahaksi, että lääkärit joutuivat poistamaan renkaan sirkkelillä, kertoo New York Post.

Häpeä esti hakeutumasta lääkäriin

Asian Journal of Surgery -julkaisussa esitelty tapausraportti paljastaa, että 72-vuotias kiinalaismies sujautti metallisen, halkaisijaltaan kahden senttimetrin kokoisen renkaan penikseensä saadakseen seksuaalista stimulaatiota.

Valitettavasti rengas jäi penikseen jumiin, ja mies jätti sen paikoilleen puoleksi vuodeksi, koska ei häpeältään kehdannut mennä lääkäriin. Häpeä olikin ainoa oikea oire, ennen kuin hän puolen vuoden jälkeen alkoi kokea järkyttävää kipua, joka pakotti hakemaan apua. Lääkärit havaitsivat kovasti turvonneessa elimessä haavaumia.

Lääkärit yrittivät poistaa renkaan ensin ilman kirurgisia leikkausvälineitä, mutta kun se ei onnistunut, he lainasivat palolaitokselta sivuleikkureita. Tämäkään kokeilu ei tuottanut kuitenkaan tulosta. Loppujen lopuksi rengas piti poistaa peniksen ympäriltä sirkkelillä. Penistä suihkutettiin toimenpiteen aikana jatkuvasti vedellä, jotta se pysyisi viileänä sirkkelin hohkatessa lämpöä.

Valitettavasti verenkierto oli estynyt, joten peniksen juuressa oli kuollutta kudosta, ja lääkärit joutuivat poistamaan näitä osia. Mies jäi viikoksi sairaalaan ja sai antibioottihoitoa. Vasta kaksi kuukautta leikkauksen jälkeen hän pystyi jälleen virtsaamaan.

Tapausraportista löytyvät myös kuvat miehen kärsineistä intiimialueista ja itse renkaasta. Kuvat eivät sovi herkille.

Katso myös: Englantilainen Jodie testaa työkseen seksileluja

Lue myös:

    Uusimmat