Indonesialaismies harrasti seksiä mollatussa asennossa, kun yhdyntä loppui äkisti – pian tuli kiire lääkäriin

Kolme seksiasentoa, jotka ovat hauskoja vain teoriassa 0:31
KATSO MYÖS: Nämä seksiasennot ovat hauskoja vain teoriassa – käytännön tasolla vaikeampia.

Indonesialaismies joutui hätäleikkaukseen sen jälkeen, kun hänen peniksensä murtui pahamaineiseksikin tiedetyssä seksiasennossa.

Seksin harrastaminen vei indonesialaismiehen sairaalaan, uutisoi New York Post. Miehen kivuliaasta kokemuksesta kertova tapausraportti esiteltiin Urology Case Reports -julkaisussa.

37-vuotias mies harrasti seksiä lehmityttö väärinpäin -asennossa, jossa nainen on kumppanin päällä kasvot tästä poispäin. Esimerkiksi somesta tuttu lääkäri Karan Raj on nimennyt asennon kaikista vaarallisimmaksi. Myös aikuisviihdetähti Asa Akira on julistanut asennon turhan vaikeaksi, ja yhdysvaltalainen seksiterapeutti Emily Morse on myös nostanut asennon pettymyksen tuottavien asentojen kolmen kärkeen.

Indonesialaismiehen tapauksessa asento todellakin tuotti pettymyksen. Yhdynnän mielekkyys putosi hetkessä sadasta nollaan, kun mies kuuli kovan napsahduksen. Ääntä seurasi kipu ja erektion välitön menetys. Kun penis alkoi vuotaa verta, eikä mies kyennyt virtsaamaan, hän ryntäsi sairaalaan. Tässä vaiheessa penis oli jo turvonnut ja muuttunut täysin syvän violetiksi, mikä on ilmiselvä merkki peniksen murtumisesta. Mies kiidätettiin leikkaukseen.

Vaikka penis on käytännössä luuton, yleensä seksin aikana sattuvaa vauriota kutsutaan kuitenkin murtumaksi. Yleisimmin vamma aiheutuu, kun siitin vääntyy yhdynnän aikana. Tällöin paisuvaisen kuori vaurioituu, kertoo Terveyskylä. Oireita ovat erektion loppuminen, kipu peniksessä sekä siittimen turvotus ja mustelma. Penismurtuma on hoidettava välittömästi, muistuttaa Duodecim.

Lääkärit vahvistivat peniksen murtuneeksi. Tämän lisäksi miehellä oli mustelma, jonka vuoksi verta oli tihkunut ympäröiviin kudoksiin. 

Penis parantui

Lääkärit onnistuivat korjaamaan repeämän leikkauksessa, jossa myös miehen vahingoittunut virtsaputki korjattiin. Leikkauksen lopuksi penis sidottiin.

Miehen penis oli sininen vielä kolme päivää myöhemmin, kun siteet poistettiin, mutta komplikaatioita ei ollut. Viidentenä päivänä hän pääsi sairaalasta katetrin kanssa. Katetri poistettiin parin viikon päästä.

Myöhemmin lääkärintarkastuksessa todettiin, että penis oli kunnossa. Mies sai erektion normaalisti ja kykeni virtsaamaan.

Lehmityttö väärinpäin -asento on riskialtis asento sen vuoksi, että penis voi lipsahtaa ulos ja osua ikävästi kumppanin häpyluuhun kiihkeässä seksissä. Mutta vaikka tässä tapauksessa juuri lehmityttö väärinpäin koitui kohtaloksi, vaarallisimmaksi seksiasennoksi on kyseisen asennon lisäksi muitakin ehdokkaita. Lue, mitkä kaikki kolme asentoa tutkimuksissa on nimetty yleisimmiksi syypäiksi penisvaurioihin.

Lue myös:

    Uusimmat