Koomikko repi huumoria Ruotsin olympia-asuista – "Kello kahdelta ylimääräinen kierros vanhainkodissa"

4:55
Katso videolta MTV Urheilun raportti paikan päältä Tokiosta olympialaisten olosuhteista.

Tokion olympialaisissa oli perjantaina vuorossa virallinen avajaispäivä. Ruotsalaiskoomikko Martin Soneby hauskuutti kommentillaan maansa olympia-asuista.

Ruotsin naisten jalkapallomaajoukkueen pelipaita oli jo aiemmin saanut kritiikkiä sen räikeästä värityksestään. Ruotsin saapuessa olympiastadionille Tokion kisojen avajaisissa kiinnittyi monien huomio maan edustusasun tyyliin. Koomikko Soneby viittasi päivityksessään, että Ruotsin asut näyttäisivät hoitajien vaatetukselta.

– Kun sinun pitää olla olympialaisten avajaisissa kello 12 ja kello kahdelta on ylimääräinen kierros vanhainkodissa, Soneby kirjoitti.

Radiosportenin toimittaja Christian Olsson totesi, että urheilijat näyttävät siltä, kuin heillä olisi päällänsä pyjamat. Ruotsin miesten käsipallomaajoukkueen pelaajat puolustivat Uniqlon valmistamia vaatteita.

– Ne ovat minusta ihan okei. En ymmärrä, että ihmiset puhuvat niistä. Eikö heillä ole muuta kirjoitettavaa kuin vaatteista, Max Darj totesi Expressenin mukaan.

– He, jotka kirjoittavat vaatteista negatiivisesti, eivät ole kokeilleet niitä. Ne ovat minusta mielettömän mukavat päällä. Ne ovat toiminnallisia vaatteita, jotka toimivat tässä lämmössä, joten ei ole mitään valitettavaa, Jim Gottfridsson sanoi.

Alla Martin Sonebyn julkaisu.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja