Konepellin alta kuului outoa ääntä – kuljettajaa odotti yllättävä näky

Moottoritilasta kuului outoa ääntä – pelli alla kuski kohtasi pistävän tuijotuksen 0:37
Moottoritilaan imeytynyt ilves onnistuttiin pelastamaan.

Tämän konepellin alta löytyi vähän erilainen ongelma kuin yleensä.

Amerikkalaismiehen työmatka keskeytyi yllättävällä tavalla, kun hänen autonsa konepellin alta löytyi ilves. Maricopan seriffinvirasto julkaisi tiedon erikoisesta tapahtumasta somekanavassaan.

Työmatkaansa taittanut mies oli pysäköimässä autoaan Arizonassa, kun hän kuuli konepellin alta erikoista ääntä. Kurkatessaan moottoritilaan mies näki vain kaksi silmää tuijottamassa takaisin. Auton etusäleikön uumeniin oli jostakin ilmaantunut ilves.

Katso kuvia ilveksestä jutun alussa olevalta videolta!

Ilves pelastettiin moottorista: "Miten ihanaa kuulla hyviä uutisia"

Mies oli ilmeisesti osunut eläimeen ajaessaan, ja jollakin tavalla se oli kulkeutunut pellin alle. Mies itse kertoo, ettei havainnut törmänneensä mihinkään.

Ilves onnistuttiin Arizonan riista- ja kalaviraston avulla rauhoittamaan ja pelastamaan. Se selvisi koettelemuksesta vahingoitta ja pääsi palaamaan luontoon. Kansa oli tiedosta riemuissaan.

– Aww, haluaisin silittää sitä! Ihanaa, että kaikki ovat kunnossa, Facebookissa iloitaan.

– Miten ihanaa kuulla hyviä uutisia! Kiitos kaikille, jotka olivat mukana pelastamassa ilvestä, toinen kommentoija kiittelee. 

– Voi kissaparka! Olen niin iloinen, että se on kunnossa, ja kaikki tekivät yhteistyötä saattaakseen sen takaisin luontoon, kolmas suitsuttaa.

Lähteet: CNN, Facebook.com/MCSOaz

Lue myös:

    Uusimmat