Epäonninen käärme joutui elämänsä automatkalle: "Tämä on australialaisin video, jonka olen koskaan nähnyt"

Käärme joutui elämänsä automatkalle: ”Tämä on australialaisin video, jonka olen koskaan nähnyt” 2:33
Videolla hetki, kun Jenkinsit huomasivat auton kyydissä roikkuvan käärmeen.

Auton konepellin alle piiloutunut käärme sai Australiassa elämänsä ehkä hurjimman kyydin.

Uudesta Etelä-Walesista kotoisin oleva perhe tajusi keskellä valtatietä, että auton konepellin alle oli piiloutunut vihreä käärme. Käärme oli todennäköisesti ollut lepäilemässä konepellin alla ja herännyt moottorin hurinaan.

Se työnsi päänsä esiin liikkuvasta autosta ja luikerteli konepellin päälle säikäyttäen autoa ajaneen Jenkinsin perheen. Käärme viuhui tuulessa sinne sun tänne ja pahimmillaan harjasi konepeltiä luikerolla vartalollaan.

– Olimme noin 30 kilometrin päässä kotoa, kun huomasimme sen keltavihreän pään kurkkivan. Nappasin puhelimeni ja aloin nauhoittaa, Kerry muistelee.

Kerry Jenkins jakoi videon käärmeen hurjasta kyydistä TikTokiin, jossa videon on nähnyt jo huimat 50,2 miljoonaa käyttäjää.

– Emme tienneet, mitä tehdä, Kerry kertoo.

Vain Australiassa

Videolla monia katsojia on naurattanut erityisesti pariskunnan harvinaisen vahva australialaisille tuttu sanoja vääntävä murre.

–  Normaali päivä Australiassa, totesi eräs videon nähnyt käyttäjä.

– Australialaisena en koskaan juuri ajattele aksenttiani, mutta sitten kuulen muiden aussien puhuvan, toinen totesi nauruhymiöiden kera.

–  Tämä on australialaisin video, jonka olen koskaan nähnyt ja rakastan sen jokaista sekuntia, totesi kolmas.

Perhe ajoi seuraavasta liittymästä pois ja lopulta pysähtyi turvallisessa paikassa. He eivät kuitenkaan onnistuneet poistamaan käärmettä autosta, vaikka se oli luikerrellut auton alle. Totuus paljastui, kun perhe ajoi kotiin ja huomasi käärmeen yhä lymyilevän moottorin takana.

–  Poikani yritti napata käärmeen, mutta se vain pakeni takaisin moottorin taakse, Kerry kertoo.

Kerryn miehellä on käärmefobia, eikä hän ole uskaltanut pelon takia käsitellä autoa, jossa käärme on pidellyt majaa viime päivät. Viimeisin päivitys Kerryn perheeltä on 5. joulukuuta, jolloin käärme vielä lymyili autossa.

–  Se omistaa nyt autonne, totesi eräs saagaa seurannut TikTok-käyttäjä.

Käärmeen laji on jäänyt hämärän peittoon. Videolla Jenkinsit epäilivät sen olevan Australiassa yleinen ja varsin harmiton puukäärme, mutta New York Post epäilee käärmeen olevan puupyytön. Puupyytonit ovat myrkyttömiä kuristajakäärmeitä.

Lähteet: Reuters, New York Post ja TikTok

Lue myös:

    Uusimmat