Seiska: Sofia Belórf kertoo elämästään Stefan Thermanin kanssa pariskunnan uudessa hulppeassa kodissa: "Stefu on meistä se, joka suuttuessaan heittelee tavaroita"

4:07
Katiska-vyyhdin käsittelyssä ääneen pääsivät Sofia Belórf ja Niko-Ranta-aho – MTV kertaa aamupäivän tapahtumat

Sofia Belórf kertoo Seiskassa, että pariskunnan suhde on toisinaan melko tulinen.

Seurapiiritähti Sofia Belórf esittelee Seiskassa hänen ja liikemies Stefan Thermanin uutta yhteistä kotia, joka sijaitsee Espoossa. Talo on kooltaan 300 neliömetriä ja se on remontoitu asuintaloksi vieressä olevan taloyöhtiön vanhasta uimahallista. 

Jutussa kerrotaan, että pariskunta on päässyt asettumaan tuoreeseen kotiinsa, mutta Belórfin ja Thermanin yhteinen arki ei ole aina aivan mutkatonta. Belórf kertoo haastattelussa Thermanin olevan suhteessa tulisempi osapuoli, mikä tulee ainakin riitatilanteisiin. 

– Stefu on meistä se, joka suuttuessaan heittelee tavaroita, Belórf kertoo. 

Riitaa on tullut haastattelun mukaan viime aikoina muun muassa Thermanin juhlimisesta. Haastattelun mukaan Belórf ärsyyntyi siitä, että muutama viikko sitten pariskunnan palattua lomalta Italiasta Therman suuntasi juhlimaan, kun Belórf puolestaan oli matkasta väsynyt. Parin tuleva koti oli vielä tuolloin remontissa, eikä Belórf jaksanut juhlintaa. 

– Jos minulla menee hermot Stefuun, se ei kyllä katso aikaa eikä paikkaa. Annan tulla kaikki, ja Stefu taas kiivastuu siitä, Belórf kertoo. 

Pariskunta puolestaan sai arvostelua osakseen sosiaalisessa mediassa siitä, etteivät he jääneet ulkomaan matkansa jälkeen omaehtoiseen karanteeniin koronapandemian takia. Belórfin mukaan hän ja Therman kävivät matkan jälkeen koronatesteissä, joiden tulokset olivat negatiiviset. Hän kertoo haastattelussa, ettei ymmärrä sitä, miksi jotkut ihmiset matkustavat turistikoneilla, mutta eivät kuitenkaan jää karanteeniin. 

Belórf myös kertoo haastattelussa, ettei pariskunta halunnut esitellä kaikkia matkalla tehtyjä koronatoimia, jottei asia olisi näyttäytynyt jonain muuna. 

– Mietittiin, että pitäisikö laittaa kuvia yksityiskoneesta ja privajahdista, jossa kapteeni mittasi joka aamu meiltä kuumeen ja pysyttelimme aluksessa, jossa meillä oli oma kokki. Mutta otimme mieluummin ne haukut, sillä emme halunneet vaikuttaa pröystäileviltä. Olisi ehkä kannattanut, Belórf kertoo.

Lähde: Seiska

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja