Sofia Belórf ja Stefan Therman luksuslomalla Italiassa – kuhertelevat hulppealla jahdilla

2:03
Sofia Belórf saapui oikeuteen kuultavaksi: "Tietysti vähän erilainen aamu"

Fitnesskaunotar Sofia Belórf ja hänen poikaystävänsä Stefan Therman nauttivat etelän lämmöstä.

Runsaasti viime aikoina otsikoissa elämänsä kohukäänteiden vuoksi ollut seurapiirikaunotar Sofia Belórf lomailee parhaillaan puolisonsa, liikemies Stefan Thermanin kanssa etelän lämmössä. Molemmat ovat jakaneet hulppeita videoita ja kuvia reissustaan Instagram Tarinat -osiossa. Therman on merkinnyt matkakohteeksi Italian.

Kuvista ja videoista paljastuu parin viettävän aikaa hulppean jahdin kyydissä ystäväseurueessa.

Belórf siemailee kuplivaa juomaa kirkkaan keltaiset bikinit yllään. Veneeltä kuvattu maisema on upea satamanäkymä.

Videolla rakastavaiset ovat myös läheisissä tunnelmissa. Yllättäen he näyttävätkin kieltä seuraajilleen ja lopulta Therman suukottaa kultaansa kaulalle.

Matkustamisesta pitävä pariskunta lomaili Monte Carlossa kesäkuussa. Tuolloin asia herätti närkästystä sosiaalisessa mediassa, sillä Ulkoministeriö suositteli välttämään tarpeetonta matkustamista koronatilanteen vuoksi.

Uusia matkustusrajoituksia

Suomi kiristää rajavalvontaa ensi maanantaina 24. elokuuta. Tiukennusten jälkeen Euroopan Schengen-alueella on enää kahdeksan valtioita, josta saa kulkea Suomeen vapaasti.

Hallitus ilmoitti, että ensi viikon maanantaista lähtien Islannista, Kreikasta, Norjasta, Tanskasta, Maltalta, Saksasta, Irlannista, Kyprokselta ja San Marinosta saa tulla Suomeen vain rajoitetusti. Lisäksi Euroopan ulkopuolelta Japanin kansalaisten matkustamista Suomeen rajoitetaan.

Rajoitukset tarkoittavat, että valtaosasta maailman maita Suomeen pääsee vain, jos Suomessa asuu, käy työmatkalla tai tänne on muuten asiaa välttämättömästä syystä. Suomen kansalaiset saavat kuitenkin aina kulkea rajan yli molempiin suuntiin.

Tiukennusten jälkeen Suomeen saa matkustaa rajoituksetta Virosta, Latviasta, Liettuasta, Italiasta, Unkarista, Slovakiasta, Liechtensteinista ja Vatikaanivaltiosta.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja