Sofia Belórf ja Stefan Therman viis veisasivat matkustuskielloista – suuntasivat lemmenlomalle Rivieralle

Sofia Belórf jätti vankilassa istuvan poikaystävänsä – tässä suhdekohun viimeisimmät käänteet 5:12
Sofia Belórf jätti vankilassa istuvan poikaystävänsä – kohukaunottaren suhdemaailman käänteitä puitiin huhti-toukokuun vaihteessa, katso!

Sofia Belórf julkaisi Instagramissa useita videoita Ranskan Rivieralta.

Seurapiirikaunotar Sofia Belórf ja hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehden ex-puoliso Stefan Therman eivät enää salaile onneaan.

Sofia julkaisi perjantaina Instagram-tilinsä Stories-osiossa useita videoita, joiden perusteella pariskunta lomailee yhdessä ulkomailla, vaikka koronaviruksen vuoksi matkailuun liittyviä rajoitteita on vielä merkittävässä määrin voimassa.

Kyseessä ei kuitenkaan ole pelkkä lemmenloma, sillä Sofia kertoo olevansa Ranskan Rivieralla mukana Stefanin työmatkan yhteydessä.

Instagramiin ladattujen videoiden perusteella pari on nauttinut kauniiden maisemien lisäksi perjantaina myös maittavasta illallisesta.

Julkisesta yhdessäolosta huolimatta Belórf ja Therman eivät ole kommentoineet sitä, että ovatko he pariskunta vai ei. 

Belórf julkaisee lähes päivittäin Instagram-tilillään kuvia ja videoita yhteisistä hetkistä Thermanin kanssa. Belórf viettää paljon aikaa Thermanin luona Eirassa, jossa myös Aitolehti asui ennen eroa. Belórf ei ole kuitenkaan kertonut sitä, että asuuko hän virallisesti kyseisessä osoitteessa.

Belórf tunnusti jo aiemmin haaveilevansa ulkomaanmatkoista, kun hän julkaisi Instagramissa bikinikuvan.

– Suomi on auki taas. Tässähän uskaltaa kohta haaveilla reissuista etelään... Muistetaan kuitenkin hygieniamääräykset niin ei tule takapakkia! Nautitaan päivästä, hän kirjoitti hiljattain Instagram-julkaisussaan.

Lue myös:

    Uusimmat