Mainos

Kolme kuoli kolarissa Salon ja Someron välillä

Kolme somerolaista opiskelijaa kuoli aamulla Somerolla henkilöauton ja eläinkuljetusauton yhteenajossa. Henkilöauton kuljettaja ja yksi matkustaja loukkaantuivat. Onnettomuus tapahtui ohitustilanteessa.

Kaikki henkilöautossa olleet olivat somerolaisia nuoria ja matkalla ilmeisesti opiskelemaan Saloon ammattikouluun. Turmassa menehtyi kaksi nuorta naista ja yksi mies. Henkilöautoa kuljettanut mies ja miesmatkustaja kuljetettiin sairaalaan. Eläinkuljetusauton kuljettaja ja apumies säästyivät vammoilta.

Henkilöauto lähti ohittamaan edellä kulkenutta autojonoa Salosta Someroon johtavalla tiellä. Noin kahdeksan kilometrin päässä Someron keskustasta suoralla tieosuudella tuli vastaan eläinkuljetusauto. Henkilöauto oli silloin vastaantulevien kaistalla. Henkilöauton kuljettaja yritti viime tingassa väistää eläinkuljetusautoa, mutta henkilöauton ja kuorma-auton oikeat kyljet törmäsivät. Henkilöautosta katosi koko oikea puoli ja katto irtosi. Tapahtumapaikalla tienpinta oli märkä, ja siinä oli sohjoa. Suoralla tienosuudella oli mäenkumpare, eikä henkilöauton kuljettaja todennäköisesti havainnut ajoissa sen takaa tulevaa eläinkuljetusautoa lähtiessään ohitukseen.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.