Kokeile näitä vetovoimaasi lisääviä kikkoja!

Hiusten heilauttelu ja huulten lipominen? Amatöörien puuhaa! Kokeile hienovaraisempia vinkkejä vetovoimaasi lisätäksesi.

Haluaisitko tehdä mieheen vaikutuksen, mutta et oikein tiedä miten? Sinun ei tarvitse satsata ripsienpidennyksiin ja push-up-liiveihin, sillä muutamalla yksinkertaisella kikalla saat miehen huomaamaan itsesi.

Pukeudu punaiseen

Niin kovin yksinkertaista. Miehet lankeavat polvilleen punaiseen pukeutuneen naisen edessä. Eräs tutkimus sai selville, että miehet pyysivät 56 prosenttia todennäköisemmin punaiseen paitaan pukeutunutta naista treffeille kuin valkoiseen paitaan pukeutunutta. Tämä johtuu siitä, että miehet on ohjelmoitu reagoimaan punaiseen väriin, koska se vihjaa kiihottuneisuudesta. Pue siis yllesi punainen mekko ja päästä eläimelliset vaistosi valloilleen.

Huulille hempeitä sävyjä

Eräs tutkimus huomasi, että miehiä miellyttävät naisten huulilla eniten neutraalit sävyt sekä hempeät vaaleanpunaiset. Kaikki Nicki Minajin inspiroima on syytä unohtaa. Valitse huulten omaa sävyä lähellä oleva, mutta pari sävyä pinkimpi puna.

Hiuksiin kiiltoa

Upeasti kiiltelevä, pehmeä tukka vetoaa miehiin. Kokeile seuraavaa vinkkiä: laita hoitoainetta ensin ja pese hiukset sen jälkeen shampoolla.

– Jotta hiukset voisivat olla paksut ja ilmavat, niiden täytyy olla (hiustuotteiden) jäämistä puhtaat, perustelee hiusstylisti Nathaniel Hawkins.

Pörröttele sitten hiuksiasi sormin, jotta hiukset kuivuisivat ja jotta saisit niihin hieman ylimääräistä ilmavuutta. Kun kuontalosi vaikuttaa kuivalta, föönaa sitä vielä kolmisen minuutta. Hiusten täytyy olla täydellisen kuivat, jotta kampauksesi pysyy asetelmissaan. Suihkauta vielä kiiltosuihketta seksikkään lopputuloksen varmistamiseksi.

Valitse oikea hajuvesi

Parfymistit sanovat seksikkäimmiksi tuoksun ainesosiksi vaniljan, kukat, meripihkan ja puuteriset vivahteet. Valitse siis tuoksuksesi sellainen hajuvesi, jossa näitä ainesosia on.

Tunnelmavalaistus ja hohtavat sääret

Kynttilänvalo on seksikästä ja paras tapa imarrella paljasta ihoa on hohtava vartalovoide. Lisää voidetta olkapäillesi ja dekolteelle, jolloin valo korostaa niitä luonnollisesti.

Ole ilmeikäs

Räpyttele silmiä, nyökkäile ja pudistele päätäsi. Omituista, mutta totta: edellämainittujen kolmen asian tekeminen tekee sinusta keskivertomiehen silmissä viehättävämmän. Eräs tutkimus selvitti, että naiset, joilla on ilmeikkäät kasvot, määriteltiin parhaimman näköisiksi. Bristolin yliopiston tutkijat selittivät, että se johtuu todennäköisesti siitä, että nainen vaikuttaa silloin sosiaalisemmalta ja täten seksikkäämmältä.


LUE MYÖS:


AVA

Lähde: allure.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja