Vinkit miehille: 5 asiaa, jotka saavat naisen kiihottumaan

Tiede paljastaa, mitkä asiat saavat naisen lämpenemään.

Mikä saa naisen kiihottumaan? Miehille tämä voi tuntua joskus universumin suurimmalta mysteeriltä. Mutta ei hätää, tutkijat ovat selvittäneet tämänkin asian.

1. 10 päivän parta

Anna partahöylän levätä tämän viikon ajan. Vuonna 2013 julkaistun australialaistutkimuksen mukaan viehättävin parran pituus on tiheä sänki, joka on arviolta noin 10 päivän ikäinen. Sankat parrat, kevyt sänki tai sileäksi ajeltu leukaperä eivät ole yhtä paljon naisten mieleen.

Tutkija Rik Myslewskin mukaan kyse on luolamiesajoista.

– Parran laatu, tiheys ja tuuheus osoittivat mahdollisille kumppaneille, että mies oli seksuaalisesti kypsä ja valmis isyyteen.

2. Makeisten tuoksu

Heitä pois partavetesi. Tiede paljasaa senkin, että tuoksu, joka eniten kiihottaa naista on lakritsimakeinen Good & Plenty.

Muita kiihottavia tuoksuja olivat lakritsin ja kurkun yhdistelmä. Tämä sekoitus aiheutti 13 prosentin nousun vaginan verenvirtauksessa, laventelin ja kurpitsapiirakan sekoitus puolestaan 11 prosentin nousun.

Vähiten naisia kiihottivat tutkimuksessa kirsikan ja hiiligrillin tuoksu.

3. Matala ääni

Personality and Individual Differences -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan naiset viehättyvät enemmän miehistä, joiden ääni on miehekkään matala. Ennen kuin kuiskaat tyttöystäväsi korvaan parhaimmalla Darth Vader -äänelläsi, kannattaa kuitenkin ottaa huomioon myös se, että samaisessa tutkimuksessa paljastui toinenkin seikka; naiset pitivät syvä-äänisiä miehiä myös todennäköisimpinä pettäjinä.

1:42

4. Pitkä nimetön

Pitkät sormet saavat naiset kiihottumaan. Eräs tutkimus osoitti, että mitä pidempi miehen nimetön on etusormeen verrattuna, sitä viehättävämäpänä ja miehekkäämpänä naiset tätä pitävät.

Jos sormesi ovat töpöt, syytä äitiäsi. Miehen nimettömän pituus määrittyy nimittäin sen mukaan, kuinka suurelle määrälle testosteronia tämä altistuu kohdussa.

5. Ei peniksesi

Jos tarvitsit vielä jonkun syyn olla lähettämättä sitä peniskuvaa naiselle, jota haluat, se tulee tässä. Erään naisen haluja selvittäneen tutkimuksen mukaan naiset kiihottuivat enemmän katsoessaan kahden apinan harrastavan seksiä kuin katsoessaan lihaksikkaan, alastoman miehen kävelevän rannalla velton peniksensä kanssa. Tämä viittaisi siihen, ettei veltto elin tee mitään kohottaakseen naisen libidoa riippumatta siitä, kuinka hyvännäköinen mies itse on.

Mutta ei hätää, kun penis oli erektiossa, mieskin muuttui tutkimuksessa huomattavasti viehättävämmäksi naisten mielestä.

Video: Myös näissä suomalaismiesten lähestymistavoissa on toivomisen varaa.

Lähde: Someecards

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja