TOP 10: Tällaisia naisia mies himoitsee

Minkä tyyppisistä naisista miehet oikein pitävät, millaisia taas himoitsevat? Lue miesten TOP 10 -listaus.

Naismakunsa kullakin, eikä makuasioista pitäisikään kiistellä, mutta viehättääkö miehiä tietyntyyppiset naiset? Ovatko ne niitä langanlaihoja mallinaisia suut supussa vai räiskyvät persoonat? Lue TOP 10 -listaus, minkälaisista naisista miehet tuppaavat pitämään vaistonvaraisesti.

1. Lapsenmielinen nainen

Lapsenmielinen nainen ei istu hiekkalaatikolla hiekkakakkuja tekemässä tai itkemässä lelukaupan hyllyjen välissä uuden nuken perään, vaan he ovat iloisia, leikkisiä ja avoimia persoonia, ikuisia Petra Paneja. Heidän lapsenmielinen mielenkiintonsa maailmaa ja elämää kohtaan on kadehdittavan viatonta. He suhtautuvat stressiin aurinkoisin mielin, eivätkä jää turhia murehtimaan. Nämä naiset tosin saattavat paeta vastuuta.

2. Mysteerinainen

Salaperäinen nainen on usein miesten silmissä kiehtova, aivan kuten fantasianomainen taruolento. Mies haluaa selvittää, mitä tuo mystisen naisen päässä oikein liikkuu ja mitä hänen salaisuutensa oikein ovat – toisin sanoen nainen on vaikeasti tavoiteltava. Hyvä neuvo naisille onkin, ettei pidä paljastaa itsestään liikaa kerralla. Pieni salaperäisyys tuo jännittävyyttä suhteeseen. Anna miehelle vain pieniä paloja itsestäsi kerrallaan, josta mies saa tehdä oman palapelinsä.

3. Seksuaalinen nainen

Kukapa nyt ei tuntisi fyysistä viehätystä naiseen, joka uhkuu seksuaalista vetovoimaa ja avoimuutta. He kiusoittelevat mielellään miehen mieltä ja eivätkä häpeile itseään tai seksuaalisuuttaan. Tällainen nainen toki kiehtoo, mutta harvemmin mies haluaa seksuaalisesti yltiöaktiivista naista seurustelukumppanikseen tai mukaansa alttarille. Ylitsepursuava seksuaalisuus kannattaakin päästää kukkaansa vain kahden kesken, ei kaikille kailottaen tai näyttäen.

4. Viaton, neitseellinen nainen

Ristiriitaista, eikö totta? Miehet viehättyvät myös viattomasta, suloisen ujosta ja kokemattomasta naisesta. Etenkin tänä päivänä tällaisen naisen löytäminen saattaa olla hyvin vaikeaa, aivan kuin etsisi neulaa heinäsuovasta. Mies haluaa olla sankari ja suojelija, jotenka ujo ja kokematon nainen on oikea unelma. Lisäksi ajatus siitä, että mies on naisen "opettaja" intiimillä tasolla tekee gutaa miehen itsetunnolle.

5. Toimelias nainen

Tomb Raiderin seksikäs ja vaarallinen Lara Croft on varmasti seikkaillut monien miesten päiväunissa, mutta älä silti vedä yllesi lyhyitä shortseja ja asevyötä. Hyppää pyörän selkään tai vedä lenkkitossut jalkaan – mies arvostaa naista, joka pitää itsestään huolta ja on valmis kokeilemaan kaikkea uutta ja jännittävää, kuten vaikkapa seinäkiipeilyä. Jos harrastat esimerkiksi ratsastusta, pyydä miestä tulemaan kentälle laidalle katsomaan hevosmiestaitojasi.

6. Itsevarma nainen

Terve itsevarmuus on aina seksikästä. Nainen, joka tietää omat vahvuutensa, pitää omasta kropastaan, joka tietää mitä haluaa ja on kunnianhimoinen opiskelujen ja uran saralla, on miehen silmissä ihannoitava. Itsevarman naisen tulisi kuitenkin välillä nöyrtyä ja antaa miehen vaihtaa vaikkapa autonrenkaat, nostaa painavia tavaroita naisen puolesta (johon hän pystyisi kyllä itsekin), tai pyytää mieheltä neuvoja, jotta mies ei tuntisi turhaa epävarmuutta itsevarman ja -tietoisen naisen rinnalla.

7. Äidillinen nainen

Miehiä vetää puoleensa äidilliset, rakastavat naiset, sillä huolta pitävä nainen on tuttu ja turvallinen lapsuudesta asti. Sitähän sanotaan, että mies etsii itselleen naista, joka muistuttaa häntä jollain tapaa omasta äidistään. Äidillinen nainen vetoaa etenkin miehiin, jotka kaipaavat aloilleen asettumista ja perheen perustamista.

8. Omalaatuinen nainen

Miehet rakastavat naisia, jotka saavat heidät hymyilemään. Omalaatuinen ja varsin omituinen nainen ei jää seinäruusuksi omalla tyylillään. Kaikki eivät pidä tällaisia naisia seksikkäinä, mutta niille, joille sisin on pintaa tärkeämpää, viehättyvät näistä persoonapakkauksista varmasti.

9. Hemmottelua rakastava nainen

Kukaan ei varmastikaan kaipaa rinnalleen pilalle lellittyä naista, mutta nainen joka näyttää huolitellulta, rakastaa pitää itsestään huolta ja hemmotella itseään voi vedota mieheen. Miehet haluavat hemmotella rakastettuaan, joka osaa arvostaa tällaisia eleitä: kuutamokävelyä, hienoa illallista, hierontalahjakorttia tai vaikkapa lahjaa. Mies ei kuitenkaan viehäty naisesta, joka tuhlaa kaikki rahansa (tai mikä pahempaa, miehen rahat!) uusiin laukkuihin ja merkkikenkiin ja meikkeihin ja koruihin ja niin edelleen.

10. Diiva

Hollywoodin tähtiä ylistävä arki saattaa saada miehen tuntemaan vetoa diivamaisesti käyttäytyvään naiseen, mutta harva uskaltaa tällaisia itsetietoisia naisia lähestyä. Diiva-naiset ovatkin usein haluttuja, mutta hyvin yksinäisiä.

Mitä mieltä sinä olet; millaisista naisista miehet todella pitävät?


Lähde: Worldoffemale.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja