Koiran raadollisen rehellinen adoptioilmoitus naurattaa: "Täysi urpo"

Koirarodut, joita ei suositella hankittavaksi 9:43
KATSO MYÖS VIDEO: Oikeaa koirarotua tulee harkita tarkkaan. Haastattelussa Mustin ja Mirrin eläinten käyttäytymisen asiantuntija Janica Raudasoja.

Ottaisitko sinä kotiisi "pieneen pakettiin mahtuvan tuholaisen"?

Amerikkalainen eläinsuojelujärjestö Niagara SPCA on saanut osakseen mediahuomiota sen jälkeen, kun se tammikuussa teki räväkän ilmoituksen ilmoituksen uutta kotia etsivästä rescue-koira Ralphiesta. Facebook-julkaisusta kertoo CNN.

"Pieneen pakettiin mahtuva tuholainen" etsii kotia

Valtaosa adoptioon tarjottujen koirien ja kissojen ilmoituksista käsittelee eläimen hyviä puolia, joiden vuoksi se voisi olla potentiaalinen perheenjäsen. New Yorkin osavaltiossa sijaitseva Niagara SPCA valitsi kuitenkin Ralphie-koiran kohdalla erilaisen lähestymistavan siitä tehtyyn Facebook-päivitykseen.

– Ei meillä oikeasti ole siitä turhan paljon hyvää kerrottavaa, joten latelemme vain asiat tiskiin, julkaisussa kerrottiin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Eläinsuojelujärjestön mukaan ranskanbulldog Ralphie vaikuttaa ensisilmäyksellä ihanalta ja monen haluamalta nuorelta koiralta. 

– Ihmisten pitäisi suorastaan hakata oviamme sen vuoksi, julkaisussa kujeillaan.

Todellisuudessa Ralphien kuitenkin kerrotaan olevan "pieneen pakettiin mahtuva tuholainen". Näin kirjoituksessa vitsaillaan:

– Ajattelette varmasti, että "ei minun nilkoillani ole mitään hätää". Me varoitamme: edetkää omalla vastuulla!

Koira on adoptoitu jo kahdesti

Niagara SPCA kertoo, että Ralphie on adoptoitu jo kahdesti. Ensimmäiset omistajat päättivät sijoittaa sen uuteen kotiin, kun koulutus ei ollut mennyt putkeen. Kaksi viikkoa tämän jälkeen Ralphie luovutettiin Niagara SPCA:n hoiviin, koska sen kerrottiin ärsyttävän kotitalouden vanhempia koiria.

– Se, mitä he tällä oikeasti tarkoittivat oli, että "Ralphie on tulta syöksevä demoni, joka syö koiramme". Mutta hei, se painaa vain noin 11 kiloa! kirjoittajat jatkavat.

– Ralphie on täysi urpo! eläinsuojelujärjestö vitsailee.

Kirjoituksessa kerrotaan, että Ralphien mielestä kaikki tavarat kuuluvat sille.

– Jos joku kehtaa kyseenalaistaa sen omistusoikeuden sen tavaroihin, tapahtuu hirveitä! Jos osoitat yhtään merkkejä heikkoudesta, valmistaudu tuhoosi!

Niagara SPCA kertoo, että ihanteellinen koti Ralphielle olisi esimerkiksi Game of Thrones -sarjasta tutun Daenerys Targaryenin, niin sanotun Lohikäärmeiden äidin, luona. Vitsikkäästä kirjoituksessa vaihtoehdoksi annetaan myös koti sellaisten aikuisten luona, joilla ei ole muita eläimiä. Hyvä omistaja olisi sellainen, joka ohjaa Ralphieta tyynesti ja jämäkästi eteenpäin eikä siedä siltä temppuilua.

Lopuksi kerrotaan, että Ralphien potentiaalisten uusien omistajien ei tarvitse jäädä yksin tuskailemaan koiran kanssa. Aiempi kouluttaja tarjoaa uusille omistajille kouluttamiseen apuvälineitä, joista hän uskoo olevan hyötyä.

Kotia ei ole vielä löytynyt

Julkaisu on ilahduttanut monia, kuten humoristisilla kirjoituksilla on tapana. Sille on kertynyt yli kaksi tuhatta tykkäystä ja monia riemastuneita kommentteja.

CNN kyseli jutun teon aikaan Niagara SPCA:lta, oliko Ralphie jo löytänyt uuden kodin. Julkaisu tehtiin 18. tammikuuta eikä vielä 22. tammikuuta Ralphiella ollut uusia omistajia. 

KATSO MYÖS VIDEO: Tämä koira päätyi jouluna vahingossa aivan väärälle lennolle!

Hämmentävä lentosekaannus: koira päättyi tuhansien kilometrien päähän määränpäästään 1:46
Koira päätyi varsin kauas aiotusta määränpäästään!

Lue myös:

    Uusimmat