Ottaisitko tämän demonin kotiisi? Raadollinen adoptioilmoitus naurattaa: "Koira tappajanuken vartalossa"

Googlessa on hauska uusi ominaisuus, joka viihdyttää kotonakin 0:16
Katso myös: Koiraseuraa kotiin? Katso, miten se onnistuu Googlen avulla.

Raivopäinen chihuahua etsii uutta kotia kymmeniä tuhansia ihmisiä naurattaneessa ilmoituksessa.

Amerikkalainen chihuahua Prancer vaikuttaa tyypiltä, johon ei haluaisi kadulla törmätä. Pikkukoira on vihainen, neuroottinen ja huonosti koulutettu – varsinainen demoni siis. Nyt 2-vuotiaalla Prancerilla on temppu tehtävään, sillä se etsii uutta kotia.

– Tiedän, että omistajan löytäminen koiralle tappajanuken vartalossa on hankalaa, mutta minun on pakko yrittää, Prancerista tällä hetkellä huolehtiva Tyfanee Fortuna kirjoittaa Facebookissa jakamassaan räävittömässä adoptioilmoituksessa.

Hulvaton luonnekuvaus on kerännyt sosiaalisessa mediassa runsaasti huomiota ja siitä on uutisoinut muun muassa amerikkalainen Today. Kenties Prancer vihdoin löytää uuden ymmärtäväisen kodin, sillä Tyfanee perheineen on lemmikkiin lopen uupunut.

Raivopäinen pikkupakkaus

Tyfanee kertoo Prancerin istuvan täydellisesti meemiin, jonka mukaan chihuahua koostuu puoliksi vihasta ja puoliksi vapinasta.

Chihuahuan luonne

Chihuahuat ovat nopealiikkeisiä, valppaita ja eloisia pikkukoiria, jotka huomaavat asiat ja tapahtumat salamannopeasti aiheuttaen toisinaan hankaluuksia. Chihuahuat reagoivat monesti tapahtumiin haukkumalla tai rähisemällä.

Rohkeat chihuahuat kärsivät usein pienen koiran syndroomasta. Pikkuruiselta koiralta ei odoteta normaalia koiran käytöstä, sen koulutus unohdetaan, sitä inhimillistetään ja suojellaan ympäristöltä.

Rotutyypillinen chihuahua ei välttämättä ole helpoin seuralainen vaan vaatii hyvän peruskoulutuksen. Tyypillinen chihuahua kiintyy omistajaansa ja nauttii ulkoilusta.

Lähde: Chihuahua ry

Prancerin ensimmäinen omistaja oli vanhempi nainen, joka oli kohdellut hermostuneisuuteen taipuvaista koiraa kuin ihmistä eikä ollut koskaan sosiaalistanut sitä. Pian Tyfaneelle päädyttyään chihuahuasta alkoi paljastua vähemmän mairittelevia piirteitä.

– Prancer pitää vain naisista. Ei kenestäkään muusta. Se vihaa miehiä enemmän kuin naiset, mikä kertoo jo paljon. Jos sinulla on aviomies, älä vaivaudu hakemaan [adoptiota], ellet vihaa miestäsi, Tyfanee kirjoittaa.

Koira suojelee naisia miehiltä ja muilta eläimiltä. Tyfanee luonnehtii Pranceria ”kuuden kilon raivokoneeksi”, joka sopii parhaiten perheen ainoaksi lapseksi.

– Se ei ole koskaan ollut lapsen läheisyydessä, mutta voin jo nyt kuvitella, millaisia demonisia ääniä ja vapisevaa raivoa se saisi siinä aikaan.

Tyfanee tosin epäilee, että Prancerin näennäinen lojaalius (nais)omistajalleen on vain yritys peittää pienen koiran pelkoa. Tosipaikan tullen se todennäköisesti juoksisi ulisten pakoon.

Adoptiokyselyjä ympäri maata

Prancer ei kuitenkaan ole läpeensä epämiellyttävä persoona vaan chihuahuasta löytyy myös paljon sellaista, mistä pitää.

Koira on seurallinen, sisäsiisti ja viihtyy autossa. Prancer osaa peruskäskyt ja on hiljainen eikä tuhoa paikkoja yksin kotona ollessaan. Suloinenkin lemmikki on – varsinkin ”hymyillessään” innostuksesta.

Rehellinen ja värikäs luonnekuvaus on herättänyt laajaa kiinnostusta ja monet ovat ilmaisseet halukkuutensa avata kotiovensa Prancerille. Adoptiovälitysfirman edustaja kertoo Todaylle, että adoptiokyselyjä on tullut ympäri Yhdysvaltoja, mutta uusi koti yritetään löytää vanhan New Jerseyssä sijaitsevan lähistöltä.

Julkisuus saattoi pelastaa demonisen chihuahuan, sillä muuten koira olisi saattanut joutua eläinsuojaan, jossa sen ainutlaatuista luonnetta ei välttämättä ymmärrettäisi. Pahimmillaan Prancer olisi joutunut piikille.

Lue myös:

    Uusimmat