Amerikkalaisperheen koirat alkoivat yhtäkkiä käyttäytyä oudosti – syy löytyi terassin alta: "Olin sokissa"

Perhe löysi karhun talviunilta takapihaltaan! 0:53
Videolta näet, missä karhu oikein lymyili!

Ensin perhe luuli koirien nähneen oravan tai pupun. Talon alta löytyikin hieman isompi otus!

Yhdysvaltain Connecticutissa asuva 4-vuotiaan lapsen äiti Tyler Dashukevich kertoo KameraOne-sivustolle, miten heidän perheensä tajusi karhun olevan talviunilla takapihallaan. Karhu löydettiin 30. joulukuuta, kertoo New York Post.

Tyler kertoo kaiken alkaneen siitä, että perheen koirat muuttuivat pihalla ollessaan säikyiksi ja hermostuneiksi. 

– Ne olivat pelokkaan oloisia ja katsoivat terassia kohti. Ajattelin, että ehkä siellä oli pupu, orava tai jokin muu sellainen, hän sanoo.

Ei ollutkaan pupu tai orava!

Kun koirien käytös oli jatkunut samanlaisena jonkin aikaa, Tylerin veli Vinnie alkoi tutkia, mistä on kyse. Terassin alle kurkstaessaan hän näki nukkumassa olleen karhun.

– Olin sokissa. Luulin, että siellä olisi ollut pieni karhu, mutta se olikin tosi iso, Tyler kommentoi.

Karhu sai jäädä nukkumaan

Tyler otti yhteyttä paikallisiin ympäristöviranomaisiin siinä toivossa, että he voisivat tulla apuun. KameraOnen haastattelussa hän kertoo, että ei ollut tyytyväinen saamiinsa ohjeistuksiin karkottaa karhu esimerkiksi säikyttelemällä sitä kovilla äänillä, vaan päätti antaa mesikämmenen olla rauhassa.

– Emme halunneet vaivata sitä, joten annoimme sen olla siellä, hän kertoo.

– Minä näen karhuja niin paljon, että ei minua pelottanut. Toki jos se olisi liikkunut, olisin ollut peloissani.

Tyler arvioi, että karhu tulee majailemaan heidän talonsa lähettyvillä kolmisen kuukautta. Hän kertoo, ettei ole koskaan nähnyt karhun olevan talviunilla kenenkään terassin alla.

Tyler kertoo olevansa tottunut karhujen läsnäoloon lähistöllä, mutta lapsensa takia hän on siitä myös hieman huolissaan.

– Hyvä puoli tässä on se, että on aika kylmää, joten emme leiki ulkosalla. Enkä tosin päästä häntä lähelle sitä, joten puuhailemme etupihalla.

Lähteet: KameraOne, New York Post

Lue myös:

    Uusimmat