Mainos

"Klikkijournalismin villi länsi" – Tulosruudun entinen voimahahmo Ari Mennander kritisoi urheilumediaa

Urheilujournalismi ei voi hyvin, sanoo Tulosruudun ja MTV:n entinen urheilutoimittaja Ari Mennander.

Mennanderin mukaan senioriteettia ei enää kunnioiteta urheilun maailmassa. Toimituksiin pitäisi palkata hänen mukaansa kokemusta ja näkemystä. Sen sijaan Mennander sanoo, että tarjonta on laajempaa kuin koskaan ja kaikki puskevat päätään samaan seinään.

– Perinteisten medioiden urheilutoimitusten pitäisi panostaa absoluuttiseen laatuun, syvälliseen journalismiin, taustoittamiseen. Sillä ne pärjäisivät tässä kilpailussa. Nyt tämä on klikkijournalismin villi länsi. Siellä välillä nostaa päätään joku urheilumanageri, välillä joku urheilija. Sitten tulee jotain aleksivalavuoria ja tuomasenbuskeja, jotka ottavat isomman roolin kuin joku perinteinen media.

– Eniten olen huolissani, että perinteisten medioiden urheilutoimitukset ovat häviämässä tämän skaban.

Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta. Lisää luvassa Tulosruudussa kello 22.25, kun MTV:n urheilutoimituksen entiset voimahahmot Ari Mennander ja Kari Tyni nähdään Antero Mertarannan viikon vieraina.

Legendat Tulosruudussa MTV3:lla torstaina kello 22.25. Jari Porttila ja Leo Silolahti nähdään samana iltana MTV Sportin Facebook-livessä kello 20 Tulosruudun toimituspäällikön Teemu Niikon vieraina.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.