Kissanpentu katosi 15 vuotta sitten – helmikuussa Charles sai yllättävän puhelun: "Ajattelin, että tässä on käynyt virhe"

Omistaja hämmästyi suuresti, kun hänelle soitettiin ja kerrottiin, että hänen kissansa oli löytynyt 15 vuoden jälkeen.

15 vuotta sitten kadonnut kissa päätyi viimein takaisin omistajansa luo Los Angelesissa, kertoo muun muassa Fox News.

Los Angelesissa asuva Charles Benezra adoptoi kirjavanruskean Brandy-kissan vuonna 2005, kun se oli kahden kuukauden ikäinen pentu. Hän on häkeltynyt siitä, että se löytyi näin pitkän ajan jälkeen.

– Tämä on mahtavaa. Ihan uskomatonta, Charles kommentoi Fox Newsille.

"Aloin itkeä"

Kun Charles näki Brandyn ensi kertaa kaikkien näiden vuosien jälkeen, hän otti sen syliinsä. Kissa alkoi kehrätä. Hetki oli hyvin tunteikas.

– Oli mukavaa pitää sitä sylissä jälleen.

– Aloin itkeä, koska ajattelin kaikkia menetettyjä vuosia.

Kadonneen kissan tarina herätti median kiinnostuksen. Asiaa käsiteltiin muun muassa NBC 12 -kanavan uutislähetyksessä 28. helmikuuta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Katosi yllättäen teille tietämättömille

Charles kertoo, että Brandy katosi omille teilleen vain muutama kuukausi sen jälkeen, kun hän oli ottanut sen hoiviinsa.

– Yhtenä päivänä se meni ulos takapihallemme. Kun tuli pimeää ja menin hakemaan seen takaisin sisään, se ei ollutkaan siellä

Charles ajeli ympäriinsä etsimässä kissaa. Hän kävi kyselemässä eläinsuojista ja ripusti katoamisilmoituksia eri paikkoihin. Turhaan.

Charles mietti peloissaan, oliko Brandy jäänyt auton alle tai olisiko jokin eläin tappanut sen.

– Toivoin kuitenkin, että joku ottaisi sen hoiviinsa, ja minusta tuntuu, että niin ehkä tapahtuikin.

Charles jatkoi elämässä eteenpäin. Hän muutti toiseen paikkaan ja jossain vaiheessa hänen kotinsa lankapuhelimen numero vaihtui. Kännykän numero oli edelleen sama, joka oli kirjattu Brandyn mikrosiruun.

Löytyi mikrosirun ansiosta

Brandy löytyi sunnuntaina Palmdalesta, noin 65 kilometrin päästä Charlesin asuinpaikasta San Fernando Valleysta. Kun Brandy oli kadonnut, Charles asui Northridgessa.

Samana päivänä Brandy sai puhelun Los Angelesin piirikunnan eläinsuojeluyhdistykseltä. Hänelle soitettiin myös yrityksestä, joka oli tehnyt Brandylle adoptoinnin yhteydessä laitetun mikrosirun. Mikrosirun tietojen mukaan Charles oli edelleen rekisteröityneenä Brandyn omistajaksi.

– Olin skeptinen. Ajattelin, että tässä on käynyt virhe. 

Charles ajatteli ensin, että kissa, josta hänelle ilmoitettiin, tuskin olisi Brandy. Se tuntui näin monen vuoden jälkeen äärimmäisen epätodennäköiseltä.

– Lopulta tulin siihen tuloksen, että ei mikrosiru erehdy.

Aliravittu kissa

Maanantai-iltapäivällä Charles lähti katsomaan hyvin kauan kadoksissa ollut lemmikkiään Palmdaleen. Kissa oli vanhempi ja hyvin laihassa kunnossa. Brandy oli aliravittu ja painoi vain noin 2,7 kiloa.

– Se painoi käytännössä saman verran kuin silloin, kun se oli pentu.

Omistaja uskoo jonkun huolehtineen Brandysta

Charles epäilee, että joku löysi Brandyn, kun se oli pentu ja huolehti siitä koko tämän ajan vaivautumatta selvittämään, oliko kissalla siru. Hän arvelee, että kissa on sittemmin saatettu hylätä tai se on saattanut karata omille teilleen useita kuukausia sitten.

Charles muistelee, että Brandy oli rauhallinen ja kiltti kissa.

Brandy sai kodin Charlesin siskon luota

Koska Charlesilla on kaksiossaan kaksi nuorempaa kissaa, hän totesi, että ei voisi ottaa Brandya enää luokseen. Sen sijaan kissa asustelee hänen siskonsa luona. Sisko asuu lähellä Charlesia ja mies aikoo käydä siellä usein.

– Brandy ei ole kovin energinen, mutta vaikuttaa hyvin tyytyväiseltä elämäänsä. Se kehrää paljon. 

– Se näyttää olevan onnellinen siitä, että on päässyt takaisin kotiin.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai lisää aiheesta kissat.

Lue myös:

    Uusimmat