Kolme vuotta sitten Maddie-koira katosi – hiljattain omistajat saivat ilouutisia: "He eivät koskaan luovuttaneet"

Astronautti palasi kotiin vietettyään 328 päivää – paluuta odottanut koira repesi liitoksistaan 0:59
Astronautti palasi kotiin, mistä hänen koiransa riemastui!

Muuton yhteydessä kadonnut koira pääsi takaisin omistajiensa luo kolmen vuoden jälkeen.

Teksasilaisperheen koira katosi vuonna 2017 muutama päivä ennen hurrikaani Harveyta ja nyt yli kolmen vuoden jälkeen lemmikki pääsi takaisin omistajiensa luo. Aiheesta kertoo Fox News.

Houstonilainen The Forgotten Pet Advocates -yhdistys kertoi 16-vuotiaan Maddie-koiran kotiinpaluusta Facebookissa. Yhdistyksen mukaan perhe oli muuttanut alueella lähiöstä toiseen ja jossain vaiheessa Maddie oli vain hävinnyt. 

– He etsivät ja etsivät, mutta eivät koskaan luovuttaneet, päivityksessä luki.

Maddiella oli mikrosiru, mutta perhe ei tiennyt, miten sirun tietoja voisi muuttaa. He olivat muuttaneet eri osoitteeseen, joten osoitetiedot olisi pitänyt päivittää.

Löytyi kadulta kuljeksimasta

Perjantaina yhdistyksen vapaaehtoinen työntekijä löysi Maddien vaeltelemasta Houstonin kaduilta. Hän otti koiran mukaansa, mutta ei pystynyt ottamaan perheeseen yhteyttä, koska mikrosirun tiedot olivat vanhentuneet.

Toisella Facebook-sivulla, nimeltä Lost Dogs of Texas, on ohjelma, joka voi auttaa jäljittämään lemmikit, jos mikrosirun tietojen kanssa on ongelmia. Noin vuorokaudessa he löysivät oikeat omistajat uudesta kodistaan ja Maddie pääsi takaisin heidän luokseen.

Yhdistys jakoi Facebookissa kuvan iloisesta jälleennäkemisestä.

– He eivät koskaan ottaneet Maddien tilalle uutta koiraa, joten sitä rakastetaan ja hemmotellaan sen päivien loppuun saakka, The Forgotten Pet Advocates kirjoitti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kohtaamisen aikana vuodatettiin paljon onnen kyyneliä.

The Forgotten Pet Advocates muistuttaa, että omistajien tulisi hankkia eläimilleen mikrosiru. Sirun tiedot tulisi myös muistaa pitää ajantasalla.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit tai lisää koirista!

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Uusimmat